UPDATE 15 april 2020

Nya Magic Keyboard till iPad Pro finns nu att beställa, börjar levereras nästa vecka

En unik svävande design, bakbelyst tangentbord och styrplatta ger den bästa skrivupplevelsen någonsin på en iPad

Nya iPad Pro med Magic Keyboard, sedd från sidan.
Nya Magic Keyboard till iPad Pro finns nu att beställa.
Nya Magic Keyboard till iPad Pro finns nu att beställa på apple.com och börjar levereras till kunderna nästa vecka. Magic Keyboard ger iPad Pro mångsidighet och möjligheter på en helt nivå och är det bästa sättet att uppleva det nya stödet för styrplatta som infördes i iPadOS 13.4.
Magic Keyboard fästs automatiskt vid iPad Pro och visar upp den snygga Multi-Touch-skärmen med en svävande design så att du smidigt kan justera visningsvinkeln i upp till 130 grader. Den bärbara designen ger dig ett tangentbord i full storlek med bakbelysta tangenter och en saxmekanism med en millimeters slaghöjd gör det bekvämt och smidigt att skriva, oavsett om du har den i knät eller på skrivbordet. Styrplattan på Magic Keyboard där du kan klicka var du vill kompletterar pekdesignen på iPad och ger smidig navigering, enkel styrning av markören och exakta justeringar. Magic Keyboard har genomströmsladdning via usb-c så att usb-c-porten på iPad Pro hålls fri för externa hårddiskar, skärmar och andra tillbehör. Mikrofonerna på iPad Pro kopplas ifrån när du sätter fast och stänger Magic Keyboard så att inga ljuddata kan spridas, vilket bidrar till ökad säkerhet.
En gif som visar stödet för markören med styrplattan på nya Magic Keyboard till iPad Pro.
Styrplattan på Magic Keyboard kompletterar pekdesignen på iPad och ger smidig navigering, enkel styrning av markören och exakta justeringar.
Magic Keyboard drar full nytta av den särskilda upplevelsen i iPadOS. När användaren flyttar fingret över den inbyggda styrplattan förändras pekaren på ett elegant sätt och lyfter fram olika delar i användargränssnittet. Med Multi-Touch-gesterna på styrplattan kan användarna snabbt och enkelt navigera i hela systemet utan att lyfta handen. Stödet för styrplattan i iPadOS har utformats så att den fungerar suveränt med apparna som kunderna använder varje dag. Det går lätt och smidigt att skriva och redigera text i Pages och Anteckningar, det är enklare än någonsin att jobba med flera objekt i Keynote och de nya precisionsnivåerna gör det lekande lätt att bygga och ordna även riktigt stora kalkylblad i Numbers. Läs mer om iPadOS på apple.com/se/ipados.
Nya Magic Keyboard är utformat för att fungera med nya iPad Pro och är även kompatibelt med tidigare generationer av iPad Pro.1 Magic Keyboard och Apple Pencil är de perfekta proffstillbehören till den mest avancerade iPad Pro-modellen någonsin med snabb och kraftfull prestanda, banbrytande LiDAR-teknik, proffskameror, proffsprestanda och proffsljud som möjliggör arbetsflöden som tänjer på gränserna för vad man kan göra med iPad.2
Priser och tillgänglighet
 • Nya Magic Keyboard till iPad Pro finns att beställa idag på apple.com och i Apple Store-appen i fler än 30 länder och regioner (bland annat USA). Magic Keyboard börjar levereras till kunder nästa vecka och finns i vissa Apple Store-butiker och via vissa Apple-auktoriserade återförsäljare (priserna kan variera).
 • Nya Magic Keyboard till iPad Pro kostar 3 695 SEK till iPad Pro 11 tum och 4 295 SEK till iPad Pro 12,9 tum med layouter för fler än trettio språk, däribland franska, förenklad kinesiska, japanska, spanska och tyska. 
 • iPad Pro 11 tum kostar från 9 995 SEK för Wi-Fi-modellen och 11 795 SEK för Wi-Fi + Cellular-modellen. iPad Pro 12,9 tum kostar från 12 495 SEK för Wi-Fi-modellen och 14 295 SEK för Wi-Fi + Cellular-modellen på apple.com, i Apple Store-appen och vissa Apple Store-butiker och går även att köpa via Apple-auktoriserade återförsäljare och vissa operatörer (priserna kan variera).
 • iPadOS 13.4 med stöd för styrplatta finns som en kostnadsfri mjukvaruuppdatering till alla iPad Pro-modeller, iPad Air 2 och senare, iPad femte generationen och senare och iPad mini 4 och senare. 
 • Apple Pencil (andra generationen) till iPad Pro kostar 1 595 SEK
 • En uppdaterad modell av Smart Keyboard Folio till nya iPad Pro finns också och säljs separat för 2 195 SEK till iPad Pro 11 tum och 2 495 till iPad Pro 12,9 tum med layouter för fler än trettio språk, däribland franska, förenklad kinesiska, japanska, spanska och tyska.
 • Utbildningsrabatt kan utnyttjas av nuvarande och nyantagna högskolestudenter och deras föräldrar samt lärare, personal och hemundervisningslärare i alla årskurser. Mer information hittar du på apple.com/se-edu/shop.

Bilder på iPad Pro och Magic Keyboard

  1 Nya Magic Keyboard är även kompatibelt med iPad Pro 11 tum (första generationen) och iPad Pro 12,9 tum (tredje generationen).
  2 Nya Magic Keyboard och andra generationen Apple Pencil säljs separat.

Presskontakter

Caroline Alexandersson

Apple

caroline.alexandersson@apple.com

08-703 30 48

Apples mediesupport

media.se@apple.com

08-703 30 48