PRESSMEDDELANDEN 29 juli 2020

Apple Central World öppnar på fredag i Thailand

Apple Central Worlds utomhustorg och framsida.
Apple Central World ligger i hjärtat av Ratchaprasong, den ikoniska vägkorsningen i Bangkok.
Bangkok, Thailand – Apple förhandsvisade idag Apple Central World, den andra och största butiken i Thailand. Butiken ligger i hjärtat av Ratchaprasong, den ikoniska vägkorsningen i Bangkok, och är en helt ny och tillgänglig destination i den livliga staden. 
Apple Central Worlds särpräglade arkitektur får liv med den första designen någonsin helt i glas under ett svävande tak, som är format som en trädkrona. När kunderna är inne i butiken kan de röra sig mellan två våningsplan med en spiraltrappa som ringlar sig runt en timmerkärna eller i en unik cylindrisk hiss klädd i blankpolerat rostfritt stål. Gästerna kan gå in i butiken antingen på entréplan eller på den övre våningen, vilket ger en direktanslutning till Skytrain och stadens största köpcentrum. Utomhustorget är en plats där människor kan samlas, med bänkar och stora tropiska mandelträd omkring. 
”Vi är glada att vi kan låta besökare upptäcka den här helt unika butiken i Ratchaprasong”, säger Deirdre O’Brien, Apples vice vd för Retail + People. ”Vi ser fram emot att låta kunderna uppleva Apple Central World med våra framtida Today at Apple-pass och ett fenomenalt team som är redo att välkomna dem med otrolig service och support.”
Insidan av Apple Central World. 

Kunderna kan utforska utvalda produkter och tillbehör i de fristående visningshyllorna.  
Spiraltrappan och timmerkärnan mitt i Apple Central World.
En spiraltrappa runt timmerkärnan i Apple Central World i Bangkok, Thailand. 
Den unika butiksdesignen omfattar många av Apples senaste nyheter, till exempel ett Forum, Boardroom och fristående visningshyllor. Forum med en videovägg i mitten är platsen där framtida Today at Apple-pass kommer att äga rum med några av Bangkoks bästa artister, musiker och kreatörer. Kunderna kan utforska utvalda produkter och tillbehör för olika kreativa intresseområden i de fristående visningshyllorna runt om på det runda butiksgolvet på första våningen. Boardroom finns på den nedre våningen i butiken och ger entreprenörer, utvecklare och lokala företagare en särskild plats där de kan få personlig rådgivning från Apple-teamet.
Apple Central World öppnar fredagen den 31 juli kl. 10.00 ICT i Bangkok, där mer än 130 nya medarbetare som talar 17 olika språk kommer att välkomna kunderna. Den nya butiken öppnar dessutom med samma omfattande hälso- och säkerhetskontroller som alla Apple Store-butiker för närvarande tillämpar för såväl anställda som besökare, såsom krav på munskydd, temperaturkontroller samt social distansering. 
Videoväggen i Forum på Apple Central World.
Forum med en videovägg i mitten är platsen där framtida Today at Apple-pass kommer att äga rum.
Apple Central World-medarbetare sätter upp produkthyllor.
Mer än 130 nya medarbetare som talar 17 olika språk kommer att välkomna besökare till Apple Central World.
Tropiska mandelträd på utomhustorget i Apple Central World.
Stora tropiska mandelträd och bänkar omger utomhustorget där människor kan samlas.
För att garantera våra gästers hälsa och säkerhet krävs bokning för att besöka Apple Central World på fredag. Kunderna kan besöka apple.com/th/centralworld och välja bland de tillgängliga tiderna. Bokningarna går inte att överlåta och gäller för en person. Kapaciteten är begränsad, så besökarna kan behöva vänta innan de får gå in i butiken.
Dela artikeln

Bilder på Apple Central World

Presskontakter

Caroline Alexandersson

Apple

caroline.alexandersson@apple.com

08-703 30 48

Apples mediesupport

media.se@apple.com

08-703 30 48