öppnas i ett nytt fönster
UPDATE 20 oktober 2021

Apple presenterar Tech Talks 2021, direktsända onlinepass för utvecklare

Serien som består av fler än 100 onlinepass och samtal på tu man hand kommer att ge utvecklare stöd att bygga förstklassiga appar och spel
En rad ämnen som rör utvecklare representeras genom användningen av symboler.
Idag sparkade Apple igång Tech Talks 2021, en ny engagerande onlineserie för utvecklare med fler än 100 direktsända pass och 1 500 timmars kontorstid under kommande åtta veckor.
Tech Talks ger utvecklare en möjlighet att få direktkontakt med Apples experter för att lära sig mer om nya tekniker, ställa frågor och få personlig vägledning. Utvecklare får även chansen att på ett nytt sätt dela direkt feedback med Apple-medarbetare om sin erfarenhet av att bygga och distribuera appar i App Store.
”Varje dag skapar utvecklare runt om i världen otroliga appar och spel för våra plattformar, och det är vårt mål att förse dem med alla resurser vi kan för att göra det tuffa arbete de lägger ner mycket lättare och mer slagkraftigt”, säger Susan Prescott, Apples vice vd med ansvar för Worldwide Developer Relations. ”Vårt team ser fram emot att få kontakt med ännu fler utvecklare världen över, så att vi kan stötta denna oerhört uppskattade grupp på bästa sätt och det viktiga arbete som de gör. Men även att lyssna på och lära oss utav dem.”
Passen kommer att anordnas online från Apples kontor runt om i världen i flera tidszoner, som Cupertino, Bengaluru, London, Mexico City, São Paulo, Seoul, Shanghai, Singapore, Sydney, Tel Aviv och Tokyo. Varje pass innehåller en direktsänd presentation från Apples experter, följt av en frågestund. Utvecklare kan få djupgående tekniska detaljer om hur man integrerar SwiftUI, appklipp, HealthKit, maskininlärning, förstärkt verklighet, hjälpmedelsfunktioner med mera. De kan också utforska en mängd andra utvecklarämnen,till exempel att börja använda 5G, publicera event i appar i App Store, få ut mesta möjliga av appgranskningen och komma igång med företagsutveckling.
Under kontorstiden erbjuds en möjlighet för utvecklare att träffa Apples experter från appgranskningen, Evangelism, App Store Connect och Developer Technical Support för 30 minuter långa samtal om sina appar på tu man hand. Utvecklare kan välja ett ämne och ställa frågor om användning och införande av teknik samt hur man finslipar sin design, löser problem och förstår riktlinjer och verktyg. Kontorstiden ger dem också möjligheten att dela feedback.
Passen på Tech Talks 2021 är gratis och öppna för nuvarande medlemmar i Apple Developer Program och Apple Developer Enterprise Program. Anmälan öppnar idag, och varannan vecka läggs nya pass och kontorstider för möten ut. Besök developer.apple.com/tech-talks för mer information om schemat och anmälan.
Apple erbjuder en mängd olika banbrytande verktyg och komplett support för utvecklare som vill bygga, testa, marknadsföra och distribuera sina appar till fler än 1,5 miljard Apple-enheter. En omfattande uppsättning av kostnadsfria verktyg och ramverk – inklusive utvecklingspaket (SDK) och utvecklartjänster med över 250 000 API:er – stöttar utvecklare som bygger appar för iOS, iPadOS, macOS, tvOS och watchOS.
App Store lanserades 2008 och är världens säkraste och livligaste marknadsplats för appar. Den omfattar för närvarande 1,8 miljoner appar och har varje vecka en halv miljard besökare från 175 länder. Den hjälper utvecklare, drömmare och vetgiriga i alla åldrar och från alla bakgrunder att hitta verktyg och information som de behöver för att skapa en ljusare framtid och en bättre värld.
Besök apple.com/se/app-store/developing-for-the-app-store för mer information om att utveckla för App Store.
Dela artikeln
  • Texten i den här artikeln

Presskontakter

Apples mediesupport

media.se@apple.com

08-703 30 48