öppnas i ett nytt fönster
UPDATE 10 maj 2022

Länge leve musiken

iPod touch är tillgänglig så långt lagret räcker
Sex iPod touch-enheter i olika färger visas.
iPod omdanade hur användare upptäcker, lyssnar på och delar musik. iPod touch är tillgänglig så långt lagret räcker.
Sedan lanseringen för 20 år sedan har iPod hänfört användare världen över som älskar att lyssna på musik när de är på språng. Idag har möjligheten att ta med sig sitt musikbibliotek vart man än går integrerats i Apples hela produktsortiment – från iPhone och Apple Watch till iPad och Mac – med tillgång till fler än 90 miljoner låtar och över 30 000 spellistor i Apple Music.
”Musik har alltid varit en viktig aspekt för Apple och hur iPod kunde erbjuda det till hundratals miljoner användare påverkade mer än bara musikbranschen – det omdanade även hur användare kan upptäcka, lyssna på och dela musik”, säger Greg Joswiak, Apples senior vice president för Worldwide Marketing. ”Idag lever andan hos iPod vidare. Vi har integrerat en enastående musikupplevelse i alla våra produkter, från iPhone, Apple Watch och HomePod mini till Mac, iPad och Apple TV. Och Apple Music erbjuder branschledande ljudkvalitet med stöd för rumsligt ljud – det finns inget bättre sätt att njuta av, upptäcka och uppleva musik.”
Bland alla suveräna sätt och olika enheter som man kan njuta av musik på är iPhone den bästa enheten, vare sig det är en iPhone SE eller den senaste iPhone 13 Pro Max, för att streama Apple Music eller kunna ha med sig hela sitt musikbibliotek när man är på språng. Apple Watch och AirPods utgör de perfekta komplementen som ger användarna tillgång till över 90 miljoner låtar direkt från handleden till priser som startar på 3195 SEK för Apple Watch SE. iPad kostar från 3995 SEK och kommer med ett kraftfullare chip, större skärm och de senaste iPadOS-funktionerna.
Olika Apple-enheter visas: HomePod mini, MacBook Air, iPad, AirPods, iPhone, iPhone mini och Apple Watch.
En suverän musikupplevelse är inbyggd i Apples produktserie – från iPhone, Apple Watch och AirPods till HomePod mini, iPad och Mac.
Kunder kan köpa iPod touch på apple.se, Apple Store och hos Apple-auktoriserade återförsäljare så långt lagret räcker.
Dela artikeln
  • Texten i den här artikeln

  • Bilder i den här artikeln

Presskontakter

Apples mediesupport

media.se@apple.com

08-703 30 48