öppnas i ett nytt fönster
TKTK
Kunderna kommer in på Apple Saket genom en unikt designad välvd entré med bord i vit ek med Apples produkter och tillbehör på.
NEW DELHI Apple gav idag en förhandstitt på Apple Saket, en ny butik i Indiens blomstrande huvudstad New Delhi. Apple Saket kommer att vara en välkomnande plats där kunder kan handla Apples otroliga utbud av produkter och tjänster, få enastående support från medarbetare och delta i kostnadsfria Today at Apple-pass där de kan lära sig att få ut mesta möjliga av sina enheter.
”Det är otroligt roligt att erbjuda våra kunder i Delhi det bästa av Apple nu när vår andra indiska butik öppnar: Apple Saket, säger Deirdre O’Brien, Apples vice vd för Retail. ”Våra suveräna medarbetare ser fram emot att ta hand om lokalbefolkningen och visa dem nya sätt att ge uttryck för sina intressen och släppa loss sin kreativitet med våra fantastiska produkter och tjänster.”
TKTK
Apple Saket har designats med lokala material i bland annat borden och en fondvägg i trä.
TKTK
Apple Saket har mer än 70 otroligt kunniga butiksmedarbetare som kommer från totalt 18 delstater i Indien och tillsammans pratar mer än 15 språk. Alla ser fram emot ta hand om kunder i Delhi och hjälpa dem upptäcka och handla Apples senaste produkter.
Apple Saket välkomnar kunderna genom en unikt formad välvd entré med bord i vit ek med Apples produkter och tillbehör samt en fondvägg som har tillverkats i Indien. Butiken har en särskild station för hämtning på Apple, vilket gör det enklare för kunderna att beställa online och hämta sina enheter i butiken på en tid som passar dem. Apple Saket och Apples verksamhet i Indien drivs med 100 procent förnybar energi och är koldioxidneutrala, precis som alla andra Apple-anläggningar.
Butiken har mer än 70 otroligt kunniga butiksmedarbetare som kommer från totalt 18 delstater i Indien och tillsammans pratar mer än 15 språk. De ser fram emot att hjälpa kunderna att upptäcka och handla de senaste Apple-produkterna, däribland nya iPhone 14 i gult, med sina kraftfulla kamerafunktioner och banbrytande säkerhetsfunktioner. 
TKTK
Butiken har en särskild station för hämtning på Apple, vilket gör det enklare för kunderna att beställa online och hämta sina enheter i butiken på en tid som passar dem.
För praktisk teknisk support och hårdvarusupport kan kunderna boka tid i Genius Bar på Apple Saket och få hjälp från en expert. Genius Bar kan hjälpa till med allt från att ställa in en enhet, återställa ett Apple-ID, välja en AppleCare-försäkring eller ändra abonnemang.
Apple Saket kommer att bli en spännande knutpunkt för inspiration och utbildning och erbjuda kunderna kostnadsfria pass i butiken via Today at Apple. Genom passen kan kunderna släppa loss sin kreativitet och få ut mesta möjliga av sina enheter. Passen leds av Apples Creative-medarbetare, som själva är skickliga konstnärer och kreatörer, och omfattar allt från grunderna och introduktioner till hur man använder proffsprogram.
TKTK
Today at Apple-passen kommer att hållas som ett rundabordssamtal av Apples Creative-medarbetare för en mer personlig kundupplevelse.
På Apple Saket kommer Today at Apple-passen att hållas som rundabordssamtal för en mer personlig kundupplevelse. För fotografer, musiker, konstnärer och även nya Apple-kunder har Apple Saket ett mångsidigt utbud av Today at Apple-pass, bland annat:
  • Koll: Kom igång med iPhone
  • Tips: Redigera favoritbilderna på iPhone
  • Konstlabb för barn – Gör din egen emoji
  • Koll: Sätt personlig prägel på din Apple Watch
  • Tips: Skissa idéer på iPad
Man kan anmäla sig till ett Today at Apple-pass på apple.com/in/today/saket.
Apple Saket öppnar torsdagen den 20 april kl. 10.00 (IST) i New Delhi. För att fira invigningen kan kunderna ladda ner exklusiva Apple Saket-bakgrunder, lyssna på en särskilt framtagen Apple Music Saket-spellista och anmäla sig till kommande Today at Apple-pass.
Dela artikeln
  • Texten i den här artikeln

  • Bilder i den här artikeln

Presskontakter

Linnéa Wängberg

Apple

l_wangberg@apple.com

08-703 30 48

Apples mediesupport

media.se@apple.com

08-703 30 48