öppnas i ett nytt fönster
PRESSMEDDELANDEN 18 maj 2023

Apple lanserar Apple Store online i Vietnam

Apple Store online i Vietnam på en MacBook Pro.
När Apple Store online lanseras i Vietnam kan kunder i landet handla alla Apples produkter och få suverän service av onlineteamet.
Ho Chi Minh City, Vietnam Apple meddelade idag att de utökar Apple Store online och lanserar tjänsten i Vietnam. Kunder i hela landet kan nu handla direkt från Apple och få suverän service av kunniga teammedlemmar som står redo att dela med sig av sina kunskaper på vietnamesiska.
”Våra kunder står i centrum för allt vi gör och vi ser verkligen fram emot lanseringen av Apple Store online i Vietnam”, säger Deirdre O’Brien, Senior Vice President of Retail på Apple. ”Genom att ta det här steget kan vi stolt erbjuda våra kunder ett fantastiskt nytt sätt att utforska och handla Apples produkter och tjänster, komma i kontakt med våra duktiga medarbetare och ta del av det allra bästa med Apple.”

En personlig shoppingupplevelse

På Apple Store online och i Apple Store-appen kan kunderna utforska och handla iPhone 14-modellerna, som har suveräna kamerafunktioner, fantastisk batteritid och banbrytande funktioner för hälsa och säkerhet. Kunderna kan även komma i kontakt med Apples experter och få hjälp med att välja rätt enheter.
Med Apple Watch Studio kan kunderna anpassa Apple Watch genom att välja boetter och armband och skapa en egen unik stil – bara på apple.com/vn.
Mac-kunder kan välja och anpassa sina enheter med önskade specifikationer genom att utnyttja Apples alternativ för beställningsbyggen.
Kunder som vill sätta en extra personlig prägel på sina enheter kan välja gratis gravyr, bara på apple.com/vn. Gravyr i form av emojis, text och siffror kan läggas till på iPad, AirTag, AirPods och Apple Pencil.

Butikstjänster

Med hjälp av Apples egna experter kan kunderna nu dra nytta av Apples många butikstjänster, till exempel Apple Trade In, säker dataöverföring och övergång till iOS, vilket gör det enkelt för kunderna att på ett säkert sätt överföra data mellan gamla och nya enheter.
Med Apple Trade In kan kunder i Vietnam byta in sina gamla enheter och köpa nya till ett lägre pris. Apple återvinner enheter utan kostnad om de inte uppfyller kraven för inbyte. Målet är att undvika att elektronikskrot hamnar på soptippar och att ta tillvara värdefulla material för att tära mindre på jordens resurser.
Apple Store online erbjuder flera prisvärda köpalternativ, till exempel upp till 24 månaders avbetalning på iPhone, Mac, iPad och Apple Watch med MoMo. Studenter får specialpris på Mac och iPad och får även rabatt på tillbehör och AppleCare+.
AppleCare+ finns till iPhone, Mac, iPad och Apple Watch och omfattar förstklassig service och support från experter på Apple-produkter. Med AppleCare+ får kunderna förtur till support och service i två år, förtur till expertsupport och ett utmärkt skydd.
Apple Store online är det bästa stället att handla Apple-produkter i Vietnam. Senaste nytt om Apples innovativa produkter och tjänster finns på apple.com/vn.
Dela artikeln
  • Texten i den här artikeln

Presskontakter

Linnéa Wängberg

Apple

l_wangberg@apple.com

08-703 30 48

Apples mediesupport

media.se@apple.com

08-703 30 48