Idag lanserade Apple en funktion som gör det möjligt för sportälskare att visa upp till fyra strömmar samtidigt på Apple TV 4K, bland annat Major League Soccer-matcher, Friday Night Baseball-matcher och vissa direktsända studioprogram från MLS och MLB.1
Med den här nya anpassningsbara upplevelsen i Apple TV-appen på Apple TV 4K visas alla direktsända matcher längst ned på skärmen. Där kan användarna välja de matcher de vill titta på och växla mellan olika sätt att visa dem. Man kan även välja att visa en match lite större eller dela upp skärmen mellan två, tre eller fyra matcher. Dessutom kan man anpassa ljudinställningarna, till exempel hemmakanalen för MLS Season Pass och hemma och borta-kanalen för Friday Night Baseball. Sedan kan man snabbt växla till helskärm med ett enda klick när man vill sluta titta på flera strömmar samtidigt.
Apple TV 4K med fyra Major League Soccer-matcher samtidigt. Matchen till vänster visas med större bild.
Med den nya funktionen för flera vyer på Apple TV 4K kan sportälskare anpassa upplevelsen av MLS Season Pass och Friday Night Baseball och visa upp till fyra strömmar samtidigt.
Förutom MLS- och Friday Night Baseball-matcher kan man se de direktsända studioprogrammen MLS 360 och MLB Big Inning och få alla spännande nyheter och analyser i flera vyer på samma gång.
  1. Funktionen med flera vyer finns på Apple TV 4K med tvOS 16.5 eller senare.
  • Texten i den här artikeln