Från och med idag kan Apple-användare välja mellan ytterligare två abonnemang på iCloud+: 6 TB för 399 SEK per månad och 12 TB för 799 SEK per månad.
De nya abonnemangen är perfekta komplement till de kraftfulla huvudkamerorna med 48 MP på iPhone 15 och iPhone 15 Pro som tar fotografering och videoinspelning på iPhone till nya höjder med riktigt högupplösta bilder och video i 4K. Med iCloud+ kan användarna hålla stora bibliotek med högupplösta originalbilder och originalvideor skyddade i iCloud samtidigt som de är lätta att komma åt på olika enheter och webben – och samtidigt behålla snygga, optimerade versioner på sin iPhone, något som automatiskt sparar utrymme. Det här är bara en av fördelarna med iCloud+.
Alla abonnemang på iCloud+ erbjuder följande premiumfunktioner:
  • Med Privat reläservice går det att surfa med Safari helt skyddat mot mobiloperatörer, webbplatser och till och med Apple – utan att det påverkar surfupplevelsen.
  • Dölj min e-postadress genererar unika, slumpmässiga mejladresser när de behövs, så att användarna kan prenumerera på nyhetsbrev, erbjudanden och annat utan att behöva lämna ut sin riktiga mejladress.
  • Med HomeKit säker video kan användaren spela in och visa video på säkerhetskameror hemma i ett punkt-till-punkt-krypterat format, där bara användaren och andra som användaren delar inspelningarna med kan se dem.
  • Med Egen mejldomän kan användaren anpassa sin iCloud-mejladress med en egen domän – eller köpa en direkt från inställningarna i Mail.
Med Familjedelning kan man dela alla abonnemang på iCloud+ med upp till fem andra medlemmar i en familjegrupp. På så sätt kan alla i hushållet få tillgång till premiumfunktionerna i iCloud+, få allt lagringsutrymme de behöver och hålla sitt innehåll åtskilt och privat.  
  • Texten i den här artikeln