öppnas i ett nytt fönster
PRESSMEDDELANDEN 26 mars 2024

Apples internationella utvecklarkonferens WWDC är tillbaka den 10 juni 2024

Alla utvecklare kan följa hela konferensen online och den 10 juni hålls ett specialevent på Apple Park
WWDC24 i ett metalliskt typsnitt i flera färger mot en svart bakgrund.
CUPERTINO, KALIFORNIEN Apple meddelade idag att man kommer att hålla den årliga utvecklarkonferensen WWDC online mellan den 10 juni och 14 juni 2024. Den första dagen har utvecklare och studenter möjlighet att delta i ett specialevent på plats.
WWDC24 är gratis för alla utvecklare och lyfter fram de senaste nyheterna i iOS, iPadOS, macOS, tvOS och visionOS. Apple vill ständigt bidra till att utvecklare kan förbättra sina appar och spel. Evenemanget är en del av det arbetet och erbjuder utvecklare en unik chans att få träffa Apples experter och få en inblick i nya verktyg, ramverk och funktioner.
”Vi ser verkligen fram emot att träffa utvecklare från hela världen under en fantastisk vecka fylld av teknik och gemenskap på WWDC24”, sa Susan Prescott, Apples chef för Worldwide Developer Relations. ”WWDC handlar om att utbyta nya idéer och förse våra otroliga utvecklare med innovativa verktyg och resurser så att de kan skapa ännu mer fantastiska saker.”
Utvecklare och studenter kan följa presentationen och uppleva WWDC24 hela veckan i Apple Developer-appen, på webbplatsen och YouTube för att upptäcka Apples senaste mjukvara och tekniker. Årets konferens kommer även att bjuda på videopass och möjlighet att prata med Apples designers och ingenjörer och andra utvecklare från hela världen.
WWDC24 inleds den 10 juni med ett särskilt evenemang på plats där utvecklare kan se presentationen på Apple Park, träffa Apple-medarbetare och delta i specialaktiviteter. Platserna är begränsade. Information om hur man anmäler sig finns på Apple Developer-sajten och i appen.
Apple är stolta över att stärka nästa generation utvecklare genom Swift Student Challenge, ett av Apples många program för att inspirera nästa generation utvecklare, designer och entrepenörer. Den 28 mars meddelas årets deltagare om hur det har gått och vinnarna har möjlighet att ansöka till det särskilda evenemanget på plats på Apple Park. De femtio vinnarna i kategorin Distinguished Winners, som uppmärksammas för exceptionella bidrag, kommer att få delta i en upplevelse under tre dagar i Cupertino.
Apple ger mer information om konferensen innan WWDC24 i appen Apple Developer och på Apple Developer-sajten.
Dela artikeln

Media

  • Texten i den här artikeln

Presskontakter

Caroline Alexandersson

Apple

caroline.alexandersson@apple.com

08-703 30 48

Apples mediesupport

media.se@apple.com

08-703 30 48