öppnas i ett nytt fönster
UPDATE 09 juli 2024

Tre nya spel, bland annat Temple Run: Legends och Vampire Survivors+, kommer till Apple Arcade i augusti

Den 29 augusti lanseras Castle Crumble, ett nytt, rumsligt spel till Apple Vision Pro
En stillbild från spelet Temple Run: Legends.
Temple Run: Legends från Imangi Studios.
Tre nya, spännande spel kommer till Apple Arcade nästa månad: Temple Run: Legends, Vampire Survivors+ och det rumsliga Apple Vision Pro-spelet Castle Crumble.
Den 1 augusti är spelare välkomna tillbaka till Aperion i nya Temple Run: Legends, det första nivåbaserade löparspelet i den populära spelserien – bara på Apple Arcade. BAFTA-vinnaren Vampire Survivors+ läggs också till i tjänsten och har spel för upp till fyra personer på samma enhet.
Och den 29 augusti kan spelare med Apple Vision Pro svepa och dra med fingret för att riva ner fantasifulla slott i alla möjliga miljöer i den rumsliga versionen av det topprankade, fysikbaserade pusselspelet, Castle Crumble. Spelet läggs till i en ständigt växande katalog med roliga, rumsliga spel som öppnar upp för nya typer av spel genom att blanda digitalt innehåll med den fysiska världen och erbjuder en fängslande upplevelse som bara är möjlig på Vision Pro.
I Apple Arcade kan spelare utforska fler än 200 spel som fungerar på flera Apple-enheter, utan reklam och köp i appar. Nya spel och uppdaterat innehåll i befintliga spel läggs till varje månad. Spelare kan också dela de här suveräna spelen med sina nära och kära genom ett Apple Arcade-abonnemang. Då får upp till sex familjemedlemmar obegränsad tillgång till alla spel i katalogen.
En stillbild från Temple Run: Legends visas på iPhone 15 Pro.
Temple Run: Legends från Imangi Studios
Spring, simma, hoppa och anslut dig till en skara hjältar i Temple Run: Legends. Utöver det klassiska oändliga löpningsläget kan spelare utforska det antika Aperion med helt nya spellägen, dynamiska utmaningar och belöningar – och över 500 nivåer i Story-läget. Spelare kan vänta sig en resa genom spännande miljöer och möten med fascinerande invånare och varelser. Dessutom stöter de på en helt ny, unik uppsättning karaktärer när de är iväg på sitt nästa äventyr.
En stillbild från Vampire Survivors+ visas på iPhone 15 Pro.
Vampire Survivors+ från Poncle
En helt ny värld av skräck öppnas upp när spelarna kämpar för sitt liv i den farliga, gudsförgätna miljön i Vampire Survivors+. Från skymning till gryning möter spelarna nattens varelser som tvingar dem att förlita sig på välviljan hos andra överlevare för att slutligen segra. Vitlök, kors och trollspön må vara användbara verktyg för att besegra fiender, men det hänger till syvende och sist på spelarna att pröva sin styrka mot dessa dödliga varelser med hjälp av pekskärmen. Det här flerstegsspelet har en mängd inställningar, bland annat ett multiplayerläge för upp till fyra personer som kan besegra de odöda på en och samma enhet genom att ansluta spelkontroller för att spela tillsammans.
Castle Crumble från Orbital Knight
Spelarna ger sig ut på äventyr i en mängd olika kungariken och unika ekosystem för att riva ner fiendernas slott i det här fysikbaserade pusselspelet. Med unika kontroller kan spelarna använda sina händer för att med precision beskjuta slottens svaga punkter med kraftfulla sprängämnen, mystiska trollformler och magiska specialfunktioner som de låser upp efterhand – och se slott sprängas till bitar i hela vardagsrummet. 
Under juli månad kan spelare också se fram emot nya, roliga uppdateringar till populära spel på iPhone, iPad, Mac, Apple TV och Apple Vision Pro, bland annat Friendship Festival-eventet i Hello Kitty Island Adventure i samband med spelets ettårsjubileum, en ny figur och ett nytt spelläge i Sonic Racing och spännande, nytt innehåll i Tamagotchi Adventure KingdomWHAT THE CAR?SpongeBob: Patty PursuitSnake.io och mycket annat.
Sonic Racing från SEGA: Den 18 juli kan spelare låsa upp en ny figur, Rockstar Rouge, när de har klarat grundnivån i det tidsbaserade spelläget. I den här uppdateringen har nya nivåer lagts till så att spelare får tillgång till ännu mer kraftfulla fordon när de gör framsteg i spelet.
Hello Kitty Island Adventure från Sunblink and Sanrio: Från och med den 25 juli firas både den internationella vänskapsdagen och att det var ett helt år sedan Hello Kitty Island Adventure lanserades på Apple Arcade med Friendship Festival-eventet. Festivalen är fullspäckad med nya modedetaljer i Sanrio-stil, nya gruppanimeringar och många bilder för kära minnen. Den här uppdateringen omfattar ett episkt musiksamarbete och en spännande avslutning på Friendship Island-berättelsen.
Pris och tillgänglighet
  • Apple Arcade kostar 89 kr per månad efter en gratis provperiod på en månad. Kunder som köper en ny iPhone, iPad, Mac eller Apple TV får Apple Arcade gratis i tre månader.1
  • Apple Arcade ingår i Apple One-abonnemangen Personligt (215 kr/mån) och Familj (279 kr/mån ), bägge med en gratis provmånad.2
  • Arcade Originals kan spelas på iPhone, iPad, Mac, Apple TV och Apple Vision Pro. App Store Greats funkar på iPhone, iPad och Apple Vision Pro.
  • Med ett abonnemang på Apple Arcade får upp till sex personer i samma familj obegränsad tillgång till alla spelen i katalogen.
  • Tillgängligheten för de över 200 spelen på olika enheter varierar beroende på hård- och mjukvarukompatibilitet. En del innehåll är inte tillgängligt i alla områden.
Dela artikeln

Media

  • Texten i den här artikeln

  • Bilder i den här artikeln

  1. Erbjudandet gäller bara nya abonnenter. Ett abonnemang gäller inom en familjedelningsgrupp. Erbjudandet gäller i tre månader efter att en enhet som ingår i kampanjen har aktiverats. Abonnemanget förnyas automatiskt tills det sägs upp. Begränsningar och andra villkor gäller.
  2. Den kostnadsfria provperioden för Apple One omfattar enbart tjänster som du inte redan har via andra provperioder eller abonnemang. Efter provperioden förnyas abonnemanget automatiskt tills det sägs upp. Begränsningar och andra villkor gäller.

Presskontakter

Caroline Alexandersson

Apple

caroline.alexandersson@apple.com

08-703 30 48

Apples mediesupport

media.se@apple.com

08-703 30 48