iMovie. De mooiste productie zonder ingewikkelde productie.

In iMovie is het heel eenvoudig om HD-video’s die je met je iOS-apparaat hebt gemaakt te beheren en te delen. De beste fragmenten tover je om in een trailer of kaskraker waar Hollywood een puntje aan kan zuigen. Bekijk je meesterwerk vervolgens waar je maar wilt via iMovie Theater. Een paar keer klikken hier, een paar knippen daar, en voor je het weet gaat ’ie in première.

Download iMovie voor iOS

Bladeren. Vind vliegensvlug je video’s.

Als je een iPhone of iPad hebt, heb je ongetwijfeld veel leuke filmpjes gemaakt. iMovie is ideaal om je materiaal te bewerken. En je vindt je favorieten ook weer gemakkelijk terug om ze snel met anderen te delen.

Films maken. Uitblinken in eenvoud.

Ook jij hebt het in je vingers om een geweldige film te maken. Je kiest eerst een thema en de fragmenten die je wilt gebruiken. Vervolgens bewerk je ze, voeg je filters en titels toe en maak je de soundtrack. Dankzij de 64‑bits architectuur en de eenvoudige interface is het maken van een film in iMovie een fluitje van een cent. En nog leuk ook.

Maak trailers. De feelgoodtrailer van het jaar.

Je hebt honderden filmpjes. En één grote droom: doorbreken in de filmwereld. Van de allerbeste beelden uit al dat materiaal maak je snel een iMovie-trailer, die rechtstreeks uit Hollywood lijkt te komen.

iMovie Theater. Je eigen bioscoop.

iMovie Theater is je eigen bioscoop waar al je films en trailers vertoond worden. Ze worden weergegeven als prachtige filmposters, dus je steelt altijd de show. iCloud zorgt er automatisch voor dat ze op al je apparaten staan, zelfs op je Apple TV.2

Delen. Zoek je publiek op.

Wat heb je aan een film zonder publiek? iMovie biedt nu nog meer manieren om je fans tevreden te stellen. Zet je film op het web, zodat iedereen het kan zien. Of deel 'm via Berichten voor snelle recensies. Stuur je film de wereld in, leun achterover en neem alle complimenten in ontvangst.

Nu wereldwijd te zien.

Wanneer de tijd is gekomen om je film met de wereld te delen, kun je je meesterwerk mailen, in een iMessage versturen of direct uploaden naar Facebook, YouTube, Vimeo en CNN iReport. Je kunt zelfs AirDrop gebruiken om je video bij vrienden in de buurt te droppen, of via AirPlay op je HD-tv te laten zien.3 Voor je het weet, is je film overal te zien.