iMovie voor iOS

Je camera is ook je montagetafel.
En je bioscoop.

Gebruik de kracht van iPhone en iPad met een video-app die net zo krachtig is. In iMovie kun je moeiteloos spectaculaire films en professionele trailers maken. En je kunt ze bewerken bij resoluties tot wel 4K – gewoon op je iPhone 6s en iPad Pro. Als je klaar bent, kun je het resultaat bekijken via iMovie Theater. Een paar tikjes, nog wat swipes en je bent klaar voor je grote première. Je kunt iMovie voor iOS gratis downloaden in de App Store.

Download iMovie voor iOS

Bekijk een film die is gemaakt op iPhone 6s en bewerkt met iMovie voor iOS.

Bekijk in HD Download de 4K-versie1

Bladeren

Vind je filmpjes. Vliegensvlug.

Als je een iPhone of iPad hebt, heb je ongetwijfeld veel leuke filmpjes gemaakt. iMovie is ideaal om je materiaal te bewerken. En je vindt je favorieten ook weer gemakkelijk terug om ze snel met anderen te delen.

Word regisseur.

De filmacademie mag je overslaan.

Ook jij hebt het in je om een geweldige film te maken. Je kiest eerst een thema en de fragmenten die je wilt gebruiken. Vervolgens tik en swipe je om ze te bewerken, voeg je effecten toe en maak je een soundtrack. Dankzij de 64-bits architectuur en ondersteuning voor 4K op iPhone 6s en iPad Pro is het voortaan nog leuker en makkelijker om films te maken. Steek die filmprijs maar vast in je zak.

Gloednieuwe functies voor iPhone 6s en iPad Pro.

iMovie heeft alles in huis om gebruik te maken van de 4K-videomogelijkheden op je iPhone 6s. iPhone 6s is zelfs zo krachtig dat je gemakkelijk twee streams met 4K-video kunt bewerken en effecten als Picture-in-picture en Split screen kunt toevoegen. En dankzij 3D Touch kun je de meest gebruikte iMovie-taken nu nog sneller uitvoeren. Wil je een nieuwe film maken? Druk op het iMovie-symbool op je beginscherm en je kunt meteen beginnen. Of druk op een miniatuurweergave van een project om direct een voorbeeld te bekijken.

iMovie en iPad Pro vormen samen een doorgewinterde filmcrew. Je hebt de beschikking over een 1080p HD-viewer en een mediakiezer op volledige hoogte. De prestaties zijn uitzonderlijk: je kunt geavanceerde effecten toevoegen met wel drie gelijktijdige 4K-videostreams, en razendsnel 4K-video exporteren. En met accessoires als het Smart Keyboard kun je handige toetscombinaties gebruiken om je project te versnellen.

Trailers maken

De feelgoodtrailer van het jaar.

Je hebt honderden filmpjes. En één grote droom: doorbreken in de filmwereld. Van de allerbeste beelden uit al je materiaal maak je snel een iMovie-trailer, die rechtstreeks uit Hollywood lijkt te komen.

iMovie overal

Begin de montage op locatie.
Maak ’t thuis af.

iMovie voor Mac en iMovie voor iOS zijn gemaakt om samen te werken. Dus begin bijvoorbeeld aan een project op je iPhone, ga verder op je iPad, en maak het af op je Mac. Met iMovie Theater worden al je films en trailers netjes bij elkaar gepresenteerd als een serie filmposters. Zo ben jij altijd de ster van de show.

Delen

Zoek je publiek op.

Wat heb je aan een film zonder publiek? Met iMovie deel je al je werk heel gemakkelijk met je fans. Gebruik Berichten of plaats je film op YouTube voor reacties. Stuur je film de wereld in, leun achterover en neem alle complimenten in ontvangst.