iMovie voor iOS

De mooiste productie
zonder ingewikkelde productie.

In iMovie is het heel eenvoudig om HD-video’s die je met je iOS-apparaat hebt gemaakt te beheren en te delen. De beste fragmenten tover je om in een trailer of kaskraker waar Hollywood een puntje aan kan zuigen. Bekijk je meesterwerk vervolgens waar je maar wilt via iMovie Theater. Een paar keer tikken en swipen, en voor je het weet gaat ’ie in première.

Bladeren

Vind vliegensvlug je video’s.

Als je een iPhone of iPad hebt, heb je ongetwijfeld veel leuke filmpjes gemaakt. iMovie is ideaal om je materiaal mee te bewerken. En je vindt je favorieten ook weer gemakkelijk terug om ze snel met anderen te delen.

Films maken

Uitblinken in eenvoud.

Ook jij hebt het in je vingers om een geweldige film te maken. Je kiest eerst een thema en de fragmenten die je wilt gebruiken. Vervolgens bewerk je ze, voeg je effecten toe en maak je een soundtrack, allemaal met een paar keer tikken en swipen. Dankzij de 64‑bits architectuur en de eenvoudige interface is het maken van een film in iMovie een fluitje van een cent. En nog leuk ook.

Trailers maken

De feelgoodtrailer van het jaar.

Je hebt honderden filmpjes. En één grote droom: doorbreken in de filmwereld.
Van de allerbeste beelden uit al dat materiaal maak je snel een iMovie-trailer, die rechtstreeks uit Hollywood lijkt te komen.

iMovie Theater

Je eigen bioscoop.

Vanaf nu op je Mac: iMovie Theater. Dit is je eigen bioscoop waar je alle films en trailers die je hebt gemaakt kunt laten zien. Ze worden weergegeven als prachtige filmposters, dus je steelt altijd de show. iCloud zorgt er automatisch voor dat ze op al je apparaten staan, zelfs op je Apple TV.2

Delen

Zoek je publiek op.

Wat heb je aan een film zonder publiek? iMovie biedt nu nog meer manieren om je fans tevreden te stellen. Zet je film op het web, zodat iedereen ’m kan zien. Of deel ’m via Berichten voor een snelle recensie. Stuur je film de wereld in, leun achterover en neem alle complimenten in ontvangst.