iMovie voor Mac

Maak je eigen filmklassieker met 4K‑video.

Met iMovie voor Mac komen al je video-opnamen perfect tot hun recht. Bekijk je filmpjes razendsnel terug, deel ze direct met anderen, en maak trailers en films met Hollywood-allure in indrukwekkende 4K-resolutie. Je kunt zelfs op je iPhone of iPad beginnen met editen en het afmonteren op je Mac. Laat je film vervolgens op al je apparaten in première gaan via iMovie Theater.

Bekijk een film die is gemaakt met iPhone 6s en bewerkt in iMovie voor Mac.

Bekijk in HD Download de 4K-versie1

Bladeren

De bioscoop waar je films thuishoren.

Als je een iPhone of iPad hebt (of een camcorder of digitale camera), dan heb je ongetwijfeld veel leuke filmpjes. Bekijk al je foto’s en filmfragmenten in de nieuwe mediakiezer. Idee voor een nieuwe film? Maak er in een handomdraai een kaskraker of trailer van.

Films maken

Voor alle leeftijden.

Vanaf nu kan echt iedereen het maken in de filmwereld. Selecteer gewoon de fragmenten die je wilt gebruiken. Voeg titels en effecten toe, en maak er een mooie soundtrack bij met de superhandige tools. iMovie ondersteunt zelfs 4K-video voor films in bioscoopkwaliteit. De voorstelling kan beginnen.

Trailers

Je gaat het hier helemaal maken.

Je hebt honderden filmpjes. En één grote droom: doorbreken in de filmwereld. iMovie zorgt voor de montage en van je beste materiaal maak je een spectaculaire trailer waar Hollywood een puntje aan kan zuigen.

iMovie overal

Begin op je iPhone. Cut. Maak het af op je Mac.

iMovie voor Mac en iMovie voor iOS zijn gemaakt om samen te werken. Dus begin je project op je iPhone, ga verder op je iPad, en doe de nabewerking op je Mac. Dankzij iMovie Theater staan al je films en trailers op al je devices. Zo sta je overal in de spotlights.

Delen

Zoek je publiek op.

Wat heb je aan een film zonder publiek? iMovie biedt nu nog meer manieren om je fans tevreden te stellen. Zet je films op het web, zodat iedereen ze kan zien. Of mail ze naar een select gezelschap. Stuur je film de wereld in, leun achterover en neem alle complimenten in ontvangst.

Nu wereldwijd te zien.

Als je er klaar voor bent om je film met je publiek te delen, kun je ’m vanuit iMovie naar je vrienden mailen. Maar je kunt ’m ook direct publiceren op Facebook of Vimeo, of delen op YouTube in indrukwekkende 4K-resolutie. Voor je het weet, is je film overal te zien.