iMovie. De mooiste productie zonder ingewikkelde productie.

iMovie voor Mac heeft een compleet nieuw ontwerp. Video’s bewerken is nog nooit zo leuk geweest. Je kunt gemakkelijk door je fragmenten bladeren, je favoriete filmpjes snel delen en de mooiste HD-films en trailers met Hollywood-allure maken. En als je ze op al je apparaten wilt vertonen, is iMovie Theater dé plek voor je première.

Download iMovie voor Mac

Bladeren. De bioscoop waar je films thuishoren.

Als je een iPhone of iPad hebt (of een camcorder of digitale camera), dan heb je ongetwijfeld veel leuke filmpjes. iMovie is ideaal om dit materiaal te bewerken. Al je fragmenten worden centraal bewaard, zodat je ze gemakkelijk terugvindt, opnieuw kunt bekijken of er een geweldige trailer of speelfilm van kunt maken.

Films maken. Voor alle leeftijden.

Vanaf nu kan echt iedereen het maken in de filmwereld. Selecteer gewoon de fragmenten die je wilt gebruiken. Voeg dan titels en effecten toe, en maak een complete soundtrack met de superhandige tools. Tijd voor de aftiteling.

Creëer trailers. Je gaat het hier helemaal maken.

Je hebt honderden filmpjes. En één grote droom: doorbreken in de filmwereld. iMovie zorgt voor de montage en van je beste materiaal maak je een spectaculaire trailer waar Hollywood een puntje aan kan zuigen.

iMovie Theater. Je eigen bioscoop.

Vanaf nu op je Mac: iMovie Theater. Dit is je eigen bioscoop waar je alle films en trailers
die je hebt gemaakt voor het voetlicht kunt brengen. Ze worden weergegeven als heuse filmposters, dus je steelt altijd de show. iCloud zorgt er automatisch voor dat ze op al je apparaten staan, zelfs op je Apple TV.*

Delen. Zoek je publiek op.

Wat heb je aan een film zonder publiek? iMovie biedt een manier om je fans tevreden te houden. Zet ’m online of mail ’m naar je vrienden. Stuur je film de wereld in, wacht de recensies af en laat je bejubelen.

Nu wereldwijd te zien.

Als je je fragmenten en iMovie-productie op meerdere schermen wilt vertonen, kun je ze e‑mailen of direct uploaden naar Facebook, YouTube, Vimeo en CNN iReport. Voor je ’t weet, draait ’ie overal.