PRESSEMEDDELELSER 5. marts 2012

Over 25 milliarder overførsler fra Apples App Store

CUPERTINO, Californien – 5. marts 2012 – Apple har i dag meddelt, at der er hentet over 25 milliarder apps fra den revolutionerende App Store af over 315 millioner iPhone-, iPad- og iPod touch-brugere i hele verden. App nr. 25 milliard var den gratis version af Where's My Water?, som blev hentet af Chunli Fu fra Qingdao i Kina. Som vinder af App Store-kampagnen Nedtælling til 25 milliarder apps får Chunli Fu et iTunes-gavekort på 10.000 amerikanske dollar.
“Vi vil gerne takke vores kunder og udviklere for at have hjulpet os med at nå den historiske milepæl på 25 milliarder apps”, sagde Eddy Cue, der er Apples Senior Vice President of Internet Software and Services. “Da vi introducerede App Store for mindre en fire år siden, havde vi aldrig forestillet os, at mobile apps ville blive det fænomen, de er blevet, eller at udviklere ville fremstille et så utroligt udvalg af apps til iOS-brugere”.
Den revolutionerende App Store har mere end 550.000 apps til iPhone-, iPad- og iPod touch-brugere i 123 lande i hele verden og mere end 170.000 originale iPad-apps. App Store-kunder kan vælge mellem en utrolig række af apps i 21 kategorier, inklusive Bladkiosk, spil, erhverv, nyheder, sport, sundhed og fitness og rejser. App Store har udbetalt mere end fire milliarder dollars til udviklere.
Apple designer Mac-computerne, der er verdens bedste personlige computere, sammen med OS X, iLife, iWork og professionel software. Apple er førende inden for den digitale musikrevolution med iPod-modellerne og iTunes Store på internettet. Apple har genopfundet mobiltelefonen med den revolutionerende iPhone og App Store og definerer fremtiden for mobile medier og computerenheder med iPad.
Pressekontakt:
Petter Ahrnstedt
Apple
ahrnstedt.p@apple.com
+46 08-703 3056
Christina Vedel
Pencil PR
christina@pencilpr.dk
+45 31 31 91 06
NOTE TIL REDAKTØREN: Du kan få flere oplysninger ved at besøge Apples PR-websted eller ringe til Apples Media Helpline på 33 42 22 36

© 2012 Apple Inc. All rights reserved. Apple, the Apple logo, Mac, Mac OS, Macintosh, App Store, iPhone, iPad, iPod touch and iTunes are trademarks of Apple. Other company and product names may be trademarks of their respective owners.