PRESSEMEDDELELSER 25. april 2012

Apple Worldwide Developers Conference begynder den 11. juni i Moscone West i San Francisco

CUPERTINO, Californien – 25. april 2012 – Apple har meddelt, at den årlige Worldwide Developers Conference (WWDC) afholdes fra den 11. til og med den 15. juni i Moscone West i San Francisco. Ved dette års konference, der varer fem dage, kan udviklere høre om fremtidsplanerne for iOS og OSX, så de kan udvikle fantastiske nye apps. WWDC omfatter også mere en 100 tekniske sessioner, der afholdes af Apples ingeniører, samt det populære Apple Design Awards, som præsenterer de bedste apps fra det forgange år.
“Vi har planlagt en fantastisk WWDC i år, og vi glæder os til at dele de seneste nyheder om iOS og OS X Mountain Lion med udviklerne”, sagde Philip Schiller, Apples Senior Vice President of Worldwide Marketing. “iOS-platformen har skabt en helt ny branche med fantastiske muligheder for udviklere i hele landet og resten af verden”.
Udviklere vil få mulighed for at udforske de nyeste innovationer og funktioner i iOS and OS X Mountain Lion og lære, hvordan de kan forbedre deres apps mht. funktionalitet, ydeevne, kvalitet og design. Udviklere kan også tage deres kode med til laboratorierne, hvor de sammen med Apples ingeniører kan arbejde med udviklingsteknikker og de bedste metoder til at forbedre deres apps.
Aktiviteter på Apples WWDC 2012 omfatter:
• Mere end 100 tekniske sessioner, der afholdes af Apples ingeniører, inden for en lang række teknologiske emner om udvikling, anvendelse og integration af de nyeste iOS og OS X-teknologier
• 100 laboratorier til praktisk arbejde, hvor mere end 1.000 Apple-ingeniører står klar med assistance inden for kode, indsigt i optimale udviklingsteknikker og vejledning i, hvordan udviklere bedst kan udnytte iOS- og OS X-teknologier i deres apps
• Mulighed for at skabe kontakt med tusindvis af andre iOS- og OS X-udviklere fra hele verden – sidste år var mere end 60 lande repræsenteret
• Engagerende og inspirerende frokostsessioner med førende hjerner og indflydelsesrige personer fra den teknologiske og naturvidenskabelige verden og underholdningsindustrien, og
• Apple Design Awards, som påskønner iPhone-, iPad- og Mac-apps, der er teknisk uovertrufne, innovative og har et fremragende design
På webstedet Apple Worldwide Developers Conference 2012 (developer.apple.com/wwdc) kan du købe billetter og få opdateringer og flere oplysninger.
Udviklere, der er forhindret i at deltage i dette års konference, kan gratis få adgang til og se alle tekniske sessioner på Apple Developer-webstedet (developer.apple.com/videos), når de bliver publiceret.
Pressekontakt:
Petter Ahrnstedt
Apple
ahrnstedt.p@apple.com
+46 08-703 3056
Christina Vedel
Pencil PR
christina@pencilpr.dk
31 31 91 06

    © 2012 Apple Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Apple, Apple-logoet, Mac, Mac OS, Macintosh, OS X, iPhone og iPad er varemærker tilhørende Apple. Andre firma- og produktnavne er varemærker tilhørende deres respektive ejere.