PRESSEMEDDELELSER 26. juni 2012

Apple åbner iTunes Store i Hong Kong, Singapore, Taiwan og ni andre lande i Asien i dag

HONG KONG – 27. juni 2012 – Apple offentliggjorde i dag åbningen af iTunes Store i Hong Kong, Singapore, Taiwan og ni andre lande i Asien med et utroligt udvalg af lokal og international musik fra alle de store selskaber og tusindvis af uafhængige selskaber. iTunes Store sælger musik af lokale kunstnere som f.eks. Jay Chou, Girls Generation og Andy Lau, internationale kunstnere som ADELE, The Beatles og Jason Mraz samt internationalt kendte klassiske musikere, inklusive Lang Lang, Yo Yo Ma og Yuja Wang. Kunderne kan vælge mellem over 20 millioner sange, der kan købes og hentes i iTunes Store.
 
Apple åbner iTunes Store for musikfans i Brunei, Cambodia, Laos, Macau, Malaysia, Philippinerne, Thailand, Sri Lanka og Vietnam. Kunderne kan også leje eller købe film i iTunes Store – mange af dem i fantastisk HD-kvalitet – fra de store selskaber som 20th Century Fox, Paramount Pictures, Sony Pictures Home Entertainment, The Walt Disney Studios og Warner Bros. Pictures. iTunes Store supplerer den revolutionerende App Store, der tilbyder over 650.000 apps til forbrugere i 155 lande.
 
Tunes Store er den bedste måde for iPhone-, iPad-, iPod-, Mac- og pc-brugere at opdage, købe og hente musik på internettet. Al musik i iTunes Store leveres i iTunes Plus-format, som er Apples eget format uden beskyttelse mod kopiering med 256 kbps AAC-kodning i høj kvalitet, så lydkvaliteten er næsten lige så god som på de originale optagelser.
 
Med iTunes i netskyen kan du hente tidligere købt iTunes-musik til alle dine iOS-enheder uden at betale ekstra, og nye musikindkøb kan hentes automatisk til alle dine enheder. Derudover kan du få de samme fordele med musik, som ikke er købt i iTunes Store, vha. iTunes Match, som er en ny tjeneste, der opbevarer hele dit musikbibliotek i iCloud, så der altid er adgang til det fra iOS-enheder. iTunes Match kan købes i de nye lande, der er kommet til i dag.
 
Priser og tilgængelighed
iTunes 10.6.3 til Mac og Windows indeholder iTunes Store og kan hentes gratis fra www.apple.com/dk/itunes/. Til indkøb i iTunes Store kræves et gyldigt kreditkort med en lokal faktureringsadresse.
 
Apple designer Mac-computerne, der er verdens bedste personlige computere, sammen med OS X, iLife, iWork og professionel software. Apple er førende inden for den digitale musikrevolution med iPod-modellerne og iTunes Store på internettet. Apple har genopfundet mobiltelefonen med den revolutionerende iPhone og App Store og definerer fremtiden for mobile medie- og computerenheder med iPad.
 
Pressekontakt:
Petter Ahrnstedt
Apple
ahrnstedt.p@apple.com
+46 08-703 3056
 
Christina Vedel
christina@pencilpr.dk
31 31 91 06

    © 2012 Apple Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Apple, Apple-logoet, Mac, Mac OS, Macintosh, iTunes Store, App Store, iPhone, iPad, iPod, iTunes Plus, iTunes, iTunes Match og iCloud er varemærker tilhørende Apple. Andre firma- og produktnavne er varemærker tilhørende deres respektive ejere.