PRESSEMEDDELELSER 10. juli 2012

Den nye iPad kommer til Kina fredag den 20. juli

CUPERTINO, Californien – 10.07.12 – Apple meddelte i dag, at den nye iPad, den tredje generation af den mobile enhed, der har defineret en hel kategori, kommer til Kina fredag den 20. april. Den nye iPad har en smuk ny Retina-skærm, Apples nye A5X-processor med quad-core-grafik og et 5 megapixel iSight-kamera med avanceret optik til optagelse af fantastiske fotografier og 1080p HD-video. Den nye iPad har også 10 timers* batteritid, dvs. en hel dag, selvom den stadig er forbavsende tynd og let
De nye iPad Wi-Fi-modeller fås i sort eller hvid til en vejledende salgspris på $499 (US) for 16 GB modellen, $599 (US) for 32 GB modellen og $699 (US) for 64 GB modellen. iPad Wi-Fi + Cellular-modellerne fås til en vejledende salgspris på $629 (US) for 16 GB modellen, $729 (US) for 32 GB modellen og $829 (US) for 64 GB modellen. I Kina fås den nye iPad via Apple Online Store (www.apple.com), udvalgte autoriserede Apple-forhandlere og på bestilling fra Apple Retail Stores. Bestillinger modtages hver dag fra kl. 9.00 til 12.00 fra torsdag den 19. juli til afhentning den følgende dag. Desuden fås iPad 2 til en mere overkommelig pris fra kun $399 (US).
*Batteritid afhænger af enhedens indstillinger, brug og andre faktorer. Faktiske resultater varierer.
Apple designer Mac-computerne, der er verdens bedste personlige computere, sammen med OS X, iLife, iWork og professionel software. Apple er førende inden for den digitale musikrevolution med iPod-modellerne og iTunes Store på internettet. Apple har genopfundet mobiltelefonen med den revolutionerende iPhone og App Store og definerer fremtiden for mobile medie- og computerenheder med iPad.
Pressekontakt:
Petter Ahrnstedt
Apple
ahrnstedt.p@apple.com
+46 08-703 3056
Christina Vedel
christina@pencilpr.dk
31 31 91 06


    © 2012 Apple Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Apple, Apple-logoet, Mac, Mac OS, Macintosh, iPad, Retina og iSight er varemærker tilhørende Apple. Andre firma- og produktnavne er varemærker tilhørende deres respektive ejere.