PRESSEMEDDELELSER 30. juli 2012

Mountain Lion hentet over 3 mio. gange

CUPERTINO, Californien – 30. juli 2012 – Apple meddelte i dag, at OS X Mountain Lion nu er hentet over 3 mio. gange på fire dage, hvilket gør det til den mest succesrige OS X-frigivelse i Apples historie. Mountain Lion har over 200 innovative nye funktioner og er den 9. store version af verdens mest avancerede operativsystem og kan fås via Mac App Store som en opgradering til Lion- eller Snow Leopard-brugere for 119 kr.
“Kun et år efter den utroligt succesrige lancering af Lion har kunderne hentet Mountain Lion over tre mio. gange på nogle få dage, hvilket gør det til den hidtil mest succesrige lancering”, sagde Philip Schiller, Apples Senior Vice President of Worldwide Marketing.
Blandt funktionerne i Mountain Lion kan nævnes det helt nye program Beskeder, Meddelelsescenter, deling overalt i systemet, integration af Facebook*, Diktering, AirPlay-skærmdublering og Game Center. iCloud-integration gør det nemt at indstille Mail, Kontakter, Kalender, Beskeder, Påmindelser og Noter og holde alt – inklusive iWork-dokumenter – ajour på alle enheder. Hvis du vil have flere oplysninger eller hente Mountain Lion, kan du besøge apple.com/dk/osx/specs/.
Udover Mountain Lion tilbyder Mac App Store tusindvis af programmer inden for kategorier som Uddannelse, Spil, Grafik og design, Livsstil, Produktivitet, Hjælpeprogrammer og andre kategorier, og det er verdens største og hurtigst voksende butik med pc-software. Brugere kan gennemse nye og bemærkelsesværdige programmer, inklusive programmer, der udnytter de nye funktioner i Mountain Lion, og se medarbejdernes favoritter, hitlister over gratis programmer og programmer, der skal betales for, samt andre brugeres vurderinger og anmeldelser. Der findes flere oplysninger på apple.com/osx/apps/app-store.html.
*Integration af Facebook kommer i en softwareopdatering til Mountain Lion.
Pressekontakt:
Petter Ahrnstedt
Apple
ahrnstedt.p@apple.com
+46 08-703 3056
Christina Vedel
christina@pencilpr.dk
31 31 91 06

    © 2012 Apple Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Apple, Apple-logoet, Mac, Mac OS, Macintosh, OS X, App Store, AirPlay, iCloud og iWork er varemærker tilhørende Apple. Andre firma- og produktnavne er varemærker tilhørende deres respektive ejere.