PRESSEMEDDELELSER 27. august 2012

Craig Federighi, Apples Vice President of Mac Software Engineering, og Dan Riccio, Apples Vice President of Hardware Engineering, indtræder i Apples ledelsesteam som Senior Vice Presidents

CUPERTINO, Californien – 27. august 2012 – Apple meddelte i dag, at Craig Federighi, Apples Vice President of Mac Software Engineering, og Dan Riccio, Apples Vice President of Hardware Engineering, begge er blevet forfremmet til Senior Vice President. Federighi og Riccio rapporterer til Apples CEO, Tim Cook, og indgår i Apples ledelsesteam.
Apple meddelte desuden, at Bob Mansfield, som i juni ville trække sig tilbage, bliver hos Apple. Mansfield skal arbejde på fremtidige projekter og rapporterer til Tim Cook.
Som Senior Vice President of Mac Software Engineering skal Federighi fortsat være ansvarlig for udviklingen af Mac OS X og Apples fælles ingeniørteams til operativsystemer. Federighi arbejdede hos NeXT, før han kom til Apple, og derefter arbejdede han omkring 10 år hos Ariba, hvor han havde flere stillinger, inklusive Vice President of Internet Services og Chief Technology Officer. Han vendte tilbage til Apple i 2009 for at stå i spidsen for Mac OS X-udviklingen. Federighi er cand.scient i datalogi og bachelor i elektronik og datalogi fra University of California, Berkeley.
Riccio skal som Senior Vice President of Hardware Engineering stå i spidsen for de ingeniørteams, der står for udvikling af Mac, iPhone, iPad og iPod. Han har spillet en vigtig rolle for alle Apples iPad-produkter siden den første generation af iPad. Riccio blev ansat i Apple i 1998 som Vice President of Product Design og har været en af de vigtigste bidragydere til udviklingen af det meste af Apples hardware i løbet af sin karriere. Dan blev bachelor i Mechanical Engineering fra University of Massachusetts Amherst i 1986.
Pressekontakt:
Petter Ahrnstedt
Apple
ahrnstedt.p@apple.com
+46 08-703 3056
Christina Vedel
christina@pencilpr.dk
31 31 91 06

    © 2012 Apple Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Apple, the Apple logo, Mac, Mac OS, Macintosh, iPhone, iPad and iPod are trademarks of Apple. Andre firma- og produktnavne er varemærker tilhørende deres respektive ejere.