PRESSEMEDDELELSER 12. september 2012

Apple løfter sløret for nyt iTunes

Med dramatisk forenklet design og usynlig integration med iCloud


SAN FRANCISCO – 12. september 2012 – Apple har i dag præsenteret det nye iTunes til Mac og pc med nydesignet afspiller, usynlig integration med iCloud og et utroligt nyt udseeende til verdens mest populære butikker med musik, apps og programmer, tv-udsendelser og film. Det nye iTunes kommer i oktober og vil have en dramatisk enklere og mere overskuelig grænseflade, der opbevarer dit yndlingsindhold i iTunes i forgrunden. Med integration med iCloud vises dine køb af musik, film og tv-udsendelser fra dine iOS-enheder eller computere praktisk i iTunes-biblioteket på din Mac eller pc og er tilgængelige, når du har brug for dem. Den omdesignede iTunes Store, App Store og iBookstore er nytænkt, så det bliver enklere end nogensinde at købe dit favoritindhold på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc.
 
“Vi skabte iTunes, fordi vi elsker musik, og vi vender nu tilbage til vores rødder med et utroligt rent design, der anbringer din musik  helt i forgrunden”, sagde Eddy Cue, Apples senior vice president of Internet Software and Services. “Det nye iTunes arbejder usynligt sammen med iCloud, så du altid har hele dit bibliotek lige ved fingerspidserne, og vi har tilføjet fantastiske nye funktioner, der gør det sjovere at lytte til din musik”.
 
Det omdesignede iTunes har en grænseflade med fuld skærm på din Mac eller pc, så det bliver enklere og mere overskueligt og altid opbevarer dit yndlingsindhold lige foran dig. Den nye biblioteksoversigt gør det lettere at se din musik, dine tv-udsendelser og film og giver dig mulighed for at klikke på den indholdskategori, du vil gennemse, og mere ser du ikke. Albumoversigten, som kan udvides, viser de enkelte sange i et bestemt album, samtidig med at du fortsætter med at gennemse dit musikbibliotek. Den nye søgefunktion gennemsøger hele dit iTunes-bibliotek, inkl. musik, film og tv-udsendelser. Med den nydesignede miniafspiller bliver det let at styre musikken med en lille værktøjslinje, hvor du kan gå videre til næste sang eller søge efter noget nyt at afspille, uden at skulle åbne biblioteket. Næste er en sjov ny måde at se, hvilke sange der kommer, og at sætte de sange eller album i kø, som du vil høre derefter.
 
Med iCloud er alle dine iTunes-køb i netskyen, og du kan få adgang til dem fra iPhone, iPad, iPod touch, Mac, pc eller Apple TV. Det nye iTunes har usynlig integration med iCloud, som automatisk anbringer alle dine køb i biblioteket på din Mac eller pc, ligegyldigt hvilken enhed du brugte, da du købte ind. iCloud husker også, hvor du er i dine yndlingsfilm eller -tv-udsendelser, ligegyldigt hvilken enhed du ser på.
 
De omdesignede iTunes Store, App Store og iBookstore har et rent design, der gør det lettere og sjovere at købe ind. Udvalgt indhold vises helt i toppen, og de brugervenlige reoler viser populær musik og populære film, og tv-udsendelser. Der er også en historisk oversigt med eksempler på al den musik, og de film og tv-udsendelser, du har hørt. iCloud opbevarer også den historiske oversigt på alle dine enheder. Desuden kan brugere høre eksempler på 90 sekunder på sange, mens de fortsætter med at gennemse butikken.
 
Det nye iTunes vil være tilgængeligt i oktober og vil kunne hentes gratis på apple.com/dk/itunes/download.
 
iTunes Store er verdens mest populære musik-, tv- og filmbutik på internettet med et katalog, der indeholder over 26 millioner sange, over 700.000 apps og programmer, over 190.000 tv-udsendelser og over 45.000 film. iTunes Store er den bedste måde, som brugere af iOS, Mac og pc kan bruge til lovligt at finde, købe og hente musik og video via internettet. iTunes er verdens mest populære medieafspiller til Mac og pc.*
 
*Indhold varierer efter land.
 
Apple designer Mac-computerne, der er verdens bedste personlige computere, sammen med OS X, iLife, iWork og professionel software. Apple er førende inden for den digitale musikrevolution med iPod-modellerne og iTunes Store på internettet. Apple har genopfundet mobiltelefonen med den revolutionerende iPhone og App Store og definerer fremtiden for mobile medie- og computerenheder med iPad.
 
Pressekontakt:
Petter Ahrnstedt
Apple 
ahrnstedt.p@apple.com
+46 08-703 3056
 
Christina Vedel
christina@pencilpr.dk
31319106    © 2012 Apple Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Apple, Apple-logoet, Mac, Mac OS, Macintosh, iTunes, iCloud, iTunes Store, App Store, iBookstore, iPhone, iPad, iPod touch og Apple TV er varemærker tilhørende Apple. Andre firma- og produktnavne kan være varemærker tilhørende deres respektive ejere.