PRESSEMEDDELELSER 19. november 2012

AC/DC nu i iTunes

AC/DCs samlede pladeudgivelser fås for første gang i digitalt format; alle sange er masteret til iTunes

NEW YORK og CUPERTINO, Californien – 19. november 2012 – Columbia Records og Apple meddelte i dag, at AC/DCs samlede pladeudgivelser nu for første gang fås i digitalt format – kun i iTunes Store (www.itunes.com/). Alle AC/DCs 16 studiealbum samt fire livealbum og tre opsamlingsalbum – fra debutpladen High Voltage fra 1976 til den klassiske Back In Black og kæmpehittet Black Ice fra 2008 – fås nu for første gang i iTunes Store. Alle sange er masteret til iTunes, og fans kan hente hele album eller bare købe deres yndlingssange. AC/DC-fans kan også vælge mellem to specielt sammensatte digitale opsamlingsalbum: The Complete Collection, den komplette AC/DC-samling, som kun fås i iTunes Store, og The Collection, som indeholder alle 16 studiealbum.
AC/DCs spiller buldrende og original rock'n'roll og har i mange år begejstret fans med deres rå og oprørske musik, som også giver genlyd hos millioner af nye fans, der hver dag opdager AC/DC. Den voksende fanskare kan nu opleve intensiteten i AC/DCs musik på en ny måde. AC/DCs musik er masteret til iTunes, hvilket sikrer, at musikken leveres i en bedre lydkvalitet, der præcist gengiver det, som kunsterne, lydteknikerne og producerne havde i tankerne.
Den samlede udgivelse, hvor alle sange er masteret til iTunes, inkluderer:
Opsamlinger
The Collection (alle studioalbums for kr. 549)The Complete Collection (alle studioalbums, live albums og album boksene for kr. 849)
16 studiealbum
High Voltage (1976)
Dirty Deeds Done Dirt Cheap (1976)
Let There Be Rock (1977)
Powerage (1978)
Highway To Hell (1979)
Back In Black (1980)
For Those About To Rock We Salute You (1981)
Flick Of The Switch (1983)
74 Jailbreak (1984)
Fly On The Wall (1985)
Who Made Who (1986)
Blow Up Your Video (1988)
The Razors Edge (1990)
Ballbreaker (1995)
Stiff Upper Lip (2000)
Black Ice (2008)
4 livealbum
If You Want Blood You’ve Got It (1978)
Live (1992)
Live (2 Volume Collector’s Edition) (1992)
Live At River Plate (2012)
3 opsamlingsalbum
Bonfire (1997)
Backtracks audio (2009)
Iron Man 2 soundtrack (2010)
iTunes Store er verdens mest populære musikbutik, findes i 63 lande og har et katalog, der indeholder over 26 millioner sange – og der er hentet over 20 milliarder sange. Tunes Store er den bedste måde for iPhone-, iPad-, iPod-, Mac- og pc-brugere at finde, købe og hente musik på internettet. Al musik i iTunes Store leveres i formatet iTunes Plus, som er Apples eget format uden beskyttelse mod kopiering med 256 kbps AAC-kodning i høj kvalitet, så lydkvaliteten er næsten lige så god som på de originale optagelser. Med iTunes i netskyen kan du hente tidligere indkøbt iTunes-musik til alle dine iOS-enheder uden at betale ekstra, og nye musikkøb kan automatisk hentes til alle dine enheder.
Columbia Records er et af de mest respekterede og succesrige pladeselskaber i verden og udgiver musik med etablerede superstjerner og spændende nye talenter. Columbia Records er et 100% ejet datterselskab af Sony Music Entertainment. Sony Music Entertainment er et globalt musikselskab med en kunstnerliste, der inkluderer en bred vifte af både lokale kunstnere og internationale superstjerner. Firmaet kan fremvise et enormt katalog, der består af nogle af de vigtigste musikoptagelser i historien. Sony Music Entertainment er et 100% ejet datterselskab af Sony Corporation of America.
Apple designer Mac-computerne, der er verdens bedste personlige computere, sammen med OS X, iLife, iWork og professionel software. Apple er førende inden for den digitale musikrevolution med iPod-modellerne og iTunes Store på internettet. Apple har genopfundet mobiltelefonen med den revolutionerende iPhone og App Store og definerer fremtiden for mobile medie- og computerenheder med iPad.
Pressekontakt:
Petter Ahrnstedt
Apple
ahrnstedt.p@apple.com
+46 08-703 3056
Benny Tarantini
Columbia Records
Benny.Tarantini@SonyMusic.com
(212) 833-5858

    © 2012 Apple Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Apple, Apple-logoet, Mac, Mac OS, Macintosh, iTunes Store, iTunes, iPhone, iPad, iPod og iTunes Plus er varemærker tilhørende Apple. Andre firma- og produktnavne kan være varemærker tilhørende deres respektive ejere.