PRESSEMEDDELELSER 30. november 2012

iPad mini og iPhone 5 kommer til Kina i december

CUPERTINO, Californien – 30. november 2012 – Apple meddelte i dag, at Wi-Fi-versionerne af iPad mini og fjerde generation af iPad med Retina-skærm vil kunne fås i Kina fra fredag den 7. december, og iPhone 5 vil kunne fås fra fredag den 14. december. iPad mini og den nye fjerde generation af iPad med Retina-skærm kan nu fås i 42 lande, og iPhone 5 kan fås i 47 lande, inklusive Australien, Canada, Frankrig, Japan, Storbritannien, Tyskland og USA.
iPad mini er et helt nyt iPad-design, der er 23 % tyndere og 53 % lettere end tredje generation af iPad, og har en utrolig 7,9" Multi-Touch-skærm, FaceTime HD og 5 megapixel iSight-kameraer, ultrahurtig trådløs ydeevne og en utrolig batteritid på 10 timer.** Fjerde generation af iPad har en smuk 9,7" Retina-skærm, ny Apple-designet A6X-processor, FaceTime HD-kamera og lynhurtig trådløs ydeevne*. iPad mini og den nye fjerde generation af iPad leveres med iOS 6.
iPhone 5 er den hidtil tyndeste og letteste iPhone, helt nydesignet med en smuk 4" Retina-skærm, en Apple-designet A6-processor, der sikrer rasende hurtig ydeevne, og ultrahurtig trådløs teknologi* – og samtidig har den en endnu længere batteritid.** iPhone 5 leveres med iOS 6, verdens mest avancerede operativsystem til mobile enheder med over 200 nye funktioner, inklusive: Fælles fotostreams, helt ny version af Kort, organisering i Passbook og endnu flere funktioner og sprog til Siri.
iPad mini-modeller med Wi-Fi fås i sort og skifer eller hvid og sølvfarvet i 16 GB, 32 GB og 64 GB modeller. Fjerde generation af iPad med Wi-Fi fås i sort og skifer eller hvid og sølvfarvet i 16 GB, 32 GB og 64 GB modeller. I Kina fås iPad mini og fjerde generation af iPad via Apple Online Store (www.apple.com), udvalgte autoriserede Apple-forhandlere og på bestilling fra Apple Retail Stores. Bestillinger modtages hver dag fra kl. 9.00 til 17.00 fra torsdag den 6. december til afhentning den følgende dag. Derudover fås iPad 2 også.
iPhone 5 fås i sort og skifer eller hvid og sølvfarvet i 16 GB, 32 GB og 64 GB modeller. I Kina fås iPhone 5 via Apple Online Store (www.apple.com), udvalgte autoriserede Apple-forhandlere og på bestilling fra Apple Retail Stores. Bestillinger modtages hver dag fra kl. 9.00 til 17.00 til afhentning den følgende dag. iPhone 4S fås også, og iPhone 4 fås gratis med to års binding hos nogle operatører
*Netværkshastigheder afhænger af operatørens netværk. Kontakt din operatør for at få flere oplysninger.
**Batteritid afhænger af enhedens indstillinger, brug og andre faktorer.  Faktiske resultater varierer.
Apple designer Mac-computerne, der er verdens bedste personlige computere, sammen med OS X, iLife, iWork og professionel software. Apple er førende inden for den digitale musikrevolution med iPod-modellerne og iTunes Store på internettet. Apple har genopfundet mobiltelefonen med den revolutionerende iPhone og App Store og definerer fremtiden for mobile medie- og computerenheder med iPad.
Pressekontakt:
Petter Ahrnstedt
Apple
ahrnstedt.p@apple.com
+46 08-703 3056
Christina Vedel
christina@pencilpr.dk
31 31 91 06

© 2012 Apple Inc. Alle rettigheder forbeholdes.  Apple, Apple-logoet, Mac, Mac OS, Macintosh, iPad, Retina, iPhone, Multi-Touch, FaceTime, iSight, Passbook og Siri er varemærker tilhørende Apple. Andre firma- og produktnavne kan være varemærker tilhørende deres respektive ejere.