PRESSEMEDDELELSER 4. december 2012

Apple åbner iTunes Store i Rusland, Tyrkiet, Indien, Sydafrika og 52 andre lande i dag

MOSKVA – 4. december 2012 – Apple offentliggjorde i dag åbningen af iTunes Store i Rusland, Tyrkiet, Indien, Sydafrika og 52 andre lande med et utroligt udvalg af lokal og international musik fra alle de store selskaber og tusindvis af uafhængige selskaber. iTunes Store sælger musik af lokale kunstnere som f.eks. Elka i Rusland, Sezen Aksu i Tyrkiet, AR Rahman i Indien og Zahara i Sydafrika, internationale kunstnere som f.eks. The Beatles, Taylor Swift og Coldplay og verdensberømte klassiske musikere som f.eks. Lang Lang, Yo Yo Ma og Yuja Wang. Kunderne kan vælge mellem over 20 millioner sange, der kan købes og hentes i iTunes Store.
Filmelskere kan vælge blandt et bredt udvalg af film, der kan lejes eller købes i iTunes Store – mange af dem i fantastisk HD-kvalitet – fra de store selskaber som 20th Century Fox, Sony Pictures Home Entertainment, The Walt Disney Studios og Warner Bros. Pictures samt mange førende lokale distributører.*
Tunes Store findes i 119 lande og er den bedste måde for iPhone-, iPad-, iPod-, Mac- og pc-brugere at finde, købe og hente musik på internettet. Al musik i iTunes Store leveres i iTunes Plus-format, som er Apples eget format uden beskyttelse mod kopiering med 256 kbps AAC-kodning i høj kvalitet, så lydkvaliteten er næsten lige så god som på de originale optagelser.
Med iTunes i netskyen kan du hente tidligere købt iTunes-musik til alle dine iOS-enheder uden at betale ekstra, og nye musikindkøb kan hentes automatisk til alle dine enheder. Derudover kan du få de samme fordele med musik, som ikke er købt i iTunes Store, vha. iTunes Match, som er en tjeneste, der opbevarer hele dit musikbibliotek i iCloud, så der altid er adgang til det fra iOS-enheder. iTunes Match kan købes i de nye lande, der er kommet til i dag.
Kunderne har også adgang til den revolutionerende App Store med over 700.000 programmer i 155 lande.
Priser og tilgængelighed
iTunes 11 til Mac og Windows indeholder iTunes Store og kan hentes gratis. Til indkøb i iTunes Store kræves et gyldigt kreditkort med en lokal faktureringsadresse.
*Film fås fra i dag i Rusland, Tyrkiet, Indien og Indonesien og vil senere kunne fås i flere udvalgte lande.
Pressekontakt:
Petter Ahrnstedt
Apple
ahrnstedt.p@apple.com
+46 08-703 3056
Christina Vedel
christina@pencilpr.dk
31 31 91 06

    © 2012 Apple Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Apple, Apple-logoet, Mac, Mac OS, Macintosh, iTunes Store, iPhone, iPad, iPod, iTunes Plus, iTunes, iTunes Match, iCloud og App Store er varemærker tilhørende Apple. Andre firma- og produktnavne kan være varemærker tilhørende deres respektive ejere.