PRESSEMEDDELELSER 17. december 2012

I Kina runder salget af iPhone 5 to millioner i den første weekend

BEIJING – 17. december 2012 – Apple annoncerede i dag, at der i Kina er solgt mere end to millioner af den nye iPhone 5 kun tre dage efter introduktionen den 14. december. iPhone 5 vil kunne fås i mere end 100 lande i slutningen af december, hvilket gør det til den hurtigste leverance af iPhone nogensinde.
“Kundereaktionerne på iPhone 5 har været helt utrolige i Kina og sætter ny rekord med det bedste salg nogensinde i den første weekend”, sagde Tim Cook, Apples CEO. “Kina er et meget vigtigt marked for os, og kunderne derude kan ikke vente på at få fat i Apples produkter”.
iPhone 5 er den hidtil tyndeste og letteste iPhone, helt nydesignet med en smuk ny 4" Retina-skærm, en Apple-designet A6-processor, der sikrer rasende hurtig ydeevne, og ultrahurtig trådløs teknologi* – og samtidig har den endnu længere batteritid.** iPhone 5 leveres med iOS 6, verdens mest avancerede operativsystem til mobile enheder med over 200 nye funktioner, inkl.: Fælles fotostreams, en helt ny version af programmet Kort, organisering i Passbook og endnu flere funktioner og sprog til Siri, inkl. mandarin.
*Netværkshastigheder afhænger af operatørens netværk. Bed din operatør om oplysninger.
**Batteritid afhænger af enhedens indstillinger, brug og andre faktorer. Faktiske resultater varierer.
Pressekontakt:
Petter Ahrnstedt
Apple
ahrnstedt.p@apple.com
+46 08-703 3056
Christina Vedel
christina@pencilpr.dk
31 31 91 06

    © 2012 Apple Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Apple, Apple-logoet, Mac, Mac OS, Macintosh, iPhone, Retina, Passbook og Siri er varemærker tilhørende Apple. Andre firma- og produktnavne er varemærker tilhørende deres respektive ejere.