PRESSEMEDDELELSER 15. januar 2013

Wi-Fi + Cellular-modeller af iPad mini & fjerde generation af iPad kan fås på fredag i Kina

BEIJING – 15. januar 2013 – Apple meddelte i dag, at Wi-Fi + Cellular-modellerne af iPad mini og den nye fjerde generation af iPad med Retina-skærm vil kunne fås i Kina på fredag den 18. januar. iPad mini og fjerde generation af iPad kan nu fås i mere end 100 lande i hele verden, inkl. USA, Australien, Canada, Kina, Frankrig, Tyskland, Japan og Storbritannien.
iPad mini er et helt nyt iPad-design, der er 23 % tyndere og 53 % lettere end tredje generation af iPad, og har en utrolig 7,9" Multi-Touch-skærm, FaceTime HD og 5 megapixel iSight-kameraer, ultrahurtig trådløs ydeevne* og en utrolig batteritid på 10 timer.** Fjerde generation af iPad har en smuk 9,7" Retina-skærm, ny Apple-designet A6X-processor, FaceTime HD-kamera og lynhurtig trådløs ydeevne*. iPad mini og den nye fjerde generation af iPad leveres med iOS 6.
iPad mini med Wi-Fi + Cellular-modeller fås i sort og skifer eller hvid og sølv i 16 GB, 32 GB og 64 GB modellerne. Fjerde generation af iPad med Wi-Fi + Cellular-modeller fås i sort eller hvid i 16 GB, 32 GB og 64GB modellerne. Desuden er iPad 2 også tilgængelig.
I Kina fås iPad mini og fjerde generation af iPad via Apple Retail Stores, Apple Online Store (www.apple.com) og udvalgte autoriserede Apple-forhandlere.
*Netværkshastigheder afhænger af operatørens netværk. Kontakt din operatør for at få flere oplysninger.
**Batteritid afhænger af enhedens indstillinger, brug og andre faktorer. Faktiske resultater varierer.
Apple designer Mac-computerne, der er verdens bedste personlige computere, sammen med OS X, iLife, iWork og professionel software. Apple er førende inden for den digitale musikrevolution med iPod-modellerne og iTunes Store på internettet. Apple har genopfundet mobiltelefonen med den revolutionerende iPhone og App Store og definerer fremtiden for mobile medie- og computerenheder med iPad.
Pressekontakt:
Petter Ahrnstedt
Apple
ahrnstedt.p@apple.com
+46 08-703 3056
Christina Vedel
christina@pencilpr.dk
31319106

    © 2013 Apple Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Apple, Apple-logoet, Mac, Mac OS, Macintosh, iPad, Retina , Multi-Touch, FaceTime og iSight er varemærker tilhørende Apple. Andre firma- og produktnavne er varemærker tilhørende deres respektive ejere.