PRESSEMEDDELELSER 24. april 2013

Apple Worldwide Developers Conference starter den 10. juni i San Francisco

Billetsalget starter i morgen

CUPERTINO, Californien – 24.04.13 – Apple har meddelt, at den årlige Worldwide Developers Conference (WWDC) afholdes fra den 10. til og med den 14. juni i Moscone West i San Francisco. På konferencen, som varer fem dage, vil udviklere fra hele verden få mere at vide om fremtiden for iOS og OSX, så de kan fremstille utrolige nye apps med innovative funktioner. WWDC vil også indeholde mere end 100 tekniske sessioner præsenteret af mere end 1.000 ingeniører fra Apple, udviklingslaboratorier, hvor udviklerne får hjælp til at integrere nye teknologier, samt de populære Apple Design Awards, der er et udstillingsvindue for de mest fremragende apps, der kan fås via App Store og Mac App Store. Billetsalget til dette års WWDC starter torsdag den 25. april klokken 10 PDT.
“Vi ser frem til at mødes med det utrolige fællesskab af iOS-  og OS X-udviklere på WWDC 2013”, sagde Philip Schiller, Apples senior vice president of Worldwide Marketing. “Vores udviklere har haft det mest produktive og profitable år nogensinde, og vi  er meget begejstrerede over at vise dem de nyeste fremskridt inden for softwareteknologier og udviklerværktøjer, som kan hjælpe dem med at fremstille innovative nye apps. Vi kan ikke vente med at give dem de nye versioner af iOS og OSX på WWDC.”
Aktiviteterne på WWDC 2013 omfatter:
• Mere end 100 tekniske sessioner, der afholdes af Apples ingeniører, inden for en lang række teknologiske emner om udvikling, anvendelse og integration af de nyeste iOS- og OS X-teknologier
• 100 laboratorier til praktisk arbejde og begivenheder, hvor mere end 1.000 Apple-ingeniører står klar med assistance inden for kode, indsigt i optimale udviklingsteknikker og vejledning i, hvordan udviklere bedst kan udnytte iOS- og OS X-teknologier i deres apps
• De allernyeste funktioner og den nyeste funktionalitet i iOS og OS X, og hvordan man kan forbedre en apps funktionalitet, ydeevne, kvalitet og design
• Mulighed for at skabe kontakt med tusindvis af andre iOS- og OS X-udviklere fra hele verden – sidste år var mere end 60 lande repræsenteret
• Engagerende og inspirerende frokostsessioner med førende hjerner og indflydelsesrige personer fra den teknologiske og naturvidenskabelige verden og underholdningsindustrien, og
• Apple Design Awards, som påskønner iPhone-, iPad- og Mac-apps, der er teknisk uovertrufne, innovative og har et fremragende design
Udviklere kan købe billetter, få opdateringer og flere oplysninger på WWDCs websted (developer.apple.com/wwdc).
Apple designer Mac-computerne, der er verdens bedste personlige computere, sammen med OS X, iLife, iWork og professionel software. Apple er førende inden for den digitale musikrevolution med iPod-modellerne og iTunes Store på internettet. Apple har genopfundet mobiltelefonen med den revolutionerende iPhone og App Store og definerer fremtiden for mobile medie- og computerenheder med iPad.
Pressekontakt:
Petter Ahrnstedt
Apple
ahrnstedt.p@apple.com
+46 08-703 3056
Christina Vedel
christina@pencilpr.dk
31319106

© 2013 Apple Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Apple, Apple-logoet, Mac, Mac OS, Macintosh, OS X, App Store iPhone og iPad er varemærker tilhørende Apple. Andre firma- og produktnavne kan være varemærker tilhørende deres respektive ejere.