PRESSEMEDDELELSER 16. juli 2013

Apple løfter sløret for Logic Pro X

CUPERTINO, Californien – 16. juli 2013 – Apple løftede i dag sløret for Logic Pro X, den mest avancerede version af Logic Pro til dato, med en ny grænseflade designet til professionelle, effektive nye kreative værktøjer til musikere og en udvidet samling af instrumenter og effekter. Logic Pro X indeholder Drummer, en revolutionerende ny funktion med en virtuel sessionmusiker, der automatisk spiller sammen med din sang med mange forskellige trommeformater og -teknikker, og Flex Pitch med indbygget redigering af tonehøjde til lydoptagelser. Apple introducerede også Logic Remote, en nyskabende måde at spille og kontrollere Logic Pro X på fra en iPad, så musikere får fleksibilitet til at skabe og mikse deres musik overalt i lokalet. 
“Logic Pro X er vores hidtil mest kraftfulde version med avancerede værktøjer og en moderne, ny grænseflade, der er designet til at strømline processen med at skabe professionel kvalitetsmusik”, sagde Philip Schiller, Apples Senior Vice President of Worldwide Marketing. “Musikere vil blive meget begejstrerede for kreative nye funktioner som Drummer, Flex Pitch, Track Stacks og Arpeggiator”.
“Logic Pro var helt afgørende, da vi skrev og optog vores debutalbum Night Visions, så vi kunne ikke vente med at få fingrene i Logic Pro X”, sagde Wayne Sermon, guitarist i det platinsælgende band Imagine Dragons. “Vi elsker det nye design, og de kreative funktioner i Logic Pro X har allerede inspireret os til at skrive nyt materiale, mens vi er på turne”.
Logic Pro X er blevet designet med et moderne nyt udseende, men de funktioner, som professionelle skal bruge, er både blevet bevaret og udviklet. Den strømlinede grænseflade giver adgang til avancerede værktøjer og funktionalitet til mere tekniske opgaver, men den kan også skjules, så musikerne bedre kan koncentrere sig om at være kreative. Flex Pitch hjælper brugerne med at rette sangstemmer, der ikke stemmer helt, og endda ændre melodierne i optaget lyd ved manipulation af enkelte noder i en lydbølgeform. Track Stacks kan bruges til at organisere og samle flere spor i et eller til at skabe fyldige, lagdelte instrumenter. Smarte betjeningspaneler gør det muligt at behandle flere tilbehør og parametre med en enkelt bevægelse, hvilket giver et hurtigt og effektivt lyddesign. Den forbedrede Mixer er med til at administrere miks-sessioner mere effektivt med forøget synlighed i signalstrøm og dynamik og hurtigere måder at manipulere “channel inserts” på. 
Logic Pro X leverer en samling af nye kreative værktøjer til sangskrivning og musikproduktion. Drummer leverer professionelt fremstillede, realistiske trommespor, der reagerer på din direktion og kan spiller millioner af enestående rytmer i genrer som rock, alternative, songwriter og R&B. Drummer bygger på nogle af branchens førende sessionmusikeres og lydteknikeres evner og lyde, inklusive den legendariske mikser/producent Bob Clearmountain, som har arbejdet med Rolling Stones, Bruce Springsteen og David Bowie. Det nye tilbehør Drum Kit Designer, som er designet til at arbejde med Drummer, giver dig mulighed for at opbygge dit eget specielle trommesæt vha. en alsidig samling af professionelt optagede lilletrommer, tom-toms, hihats og bækkener, som du kan mikse, matche og finjustere for at få den helt rigtige trommelyd til din sang.
Logic Pro X udvider Logic Pros store samling af synthesizere og keyboards med flere nye instrumenter. Arpeggiator er et af ni nye MIDI-tilbehør og kan ændre en enkel keyboard-akkord til en smuk melodi. Den nye Retro Synth emulerer nogle af de mest populære klassiske synthesizer-toner fra 70'erne og 80'erne, og Vintage Keyboards tilbyder realistiske modeller af elektriske klaverer, B3-orgler og claves med avancerede muligheder til tonejustering. Med Bass Amp Designer kan bassister spille og optage vha. af klassiske og moderne basforstærkere med kabinetter og mikrofoner, der kan konfigureres som et specielt basudstyr. Logic Pro X har også et helt nyt lydbibliotek med en opdateret sløjfesamling og over 1.500 instrument- og effektelementer, der udnytter Track Stacks, smarte betjeningspaneler, Arpeggiator og andre nye tilbehør kreativt. 
Logic Remote er en innovativ måde at udvide de kreative kræfter på i Logic vha. din iPad. Logic Remote er designet til at udnytte Multi-Touch-skærmen på iPad og tilbyder brugerne nye måder at optage, mikse og endda spille på instrumenter i Logic Pro X overalt i lokalet, så de kan bruge iPad som keyboard, tromme-pad, guitar, mikserpult eller transportkontrol.
MainStage 3, som er en stor opdatering til MainStage, er appen til live-optræden i forbindelse med Logic Pro X og gør din Mac til liveudstyr, som gør det nemt at overføre lyde fra studiet til koncertscenen. MainStage 3 har en ny brugergrænseflade, samtidig med at den er kompatibel med de nye tilbehør til Logic Pro X, Patches og smarte betjeningspaneler.
Priser & tilgængelighed
Logic Pro X og MainStage 3 fås fra i dag i Mac App Store til hhv. 1.299 kr. og 199 kr. Logic Remote kan fra i dag hentes gratis fra App Store. Der findes en komplet liste over systemkrav og kompatible computere på: www.apple.com/logic-pro.
Pressekontakt:
Petter Ahrnstedt
Apple
ahrnstedt.p@apple.com
+46 08-703 3056

    © 2013 Apple Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Apple, Apple-logoet, Mac, Mac OS, Macintosh, Logic, iPad, Multi-Touch, MainStage og App Store er varemærker tilhørende Apple. Andre firma- og produktnavne er varemærker tilhørende deres respektive ejere.