PRESSEMEDDELELSER 10. september 2013

NTT DOCOMO og Apple tilbyder i fællesskab iPhone i Japan på fredag den 20. september

TOKYO og CUPERTINO, Californien – 10. september 2013 – NTT DOCOMO og Apple meddelte i dag, at iPhone 5s, verdens mest fremadskuende smartphone, og iPhone 5c, den hidtil mest farverige iPhone, kan købes via DOCOMO fra fredag den 20. september. iPhone 5s er udstyret med en helt ny A7-processor, der gør iPhone 5s til verdens første smartphone med samme 64 bit arkitektur som i computere, hvilket sikrer en utrolig ydeevne, og et helt nyt 8 megapixel iSight-kamera og introducerer Touch-id, som er en innovativ funktion, der gør det nemt at låse iPhone op. iPhone 5c har fået et helt nyt design og har masser af utrolige funktioner, som brugerne kender og elsker, i fem smukke farver – blå, grøn, pink, gul og hvid.
“Vi er virkelig glade for at kunne tilbyde vores kunder den utrolige nye iPhone 5s og iPhone 5c”, sagde Kaoru Kato, President og CEO for NTT DOCOMO, Inc. “Vi er sikre på, at kunderne vil nyde den utrolige iPhone-oplevelse på DOCOMOs kvalitetsnetværk”.
“NTT DOCOMO har opbygget et imponerende netværk, som er det største i landet med over 60 millioner kunder”, sagde Tim Cook, Apples CEO. “Vi har haft enorm succes med iPhone i Japan – det er faktisk den mest solgte smartphone i landet, og vi ser frem til at levere iPhone til endnu flere kunder via NTT DOCOMO”.
Med lanceringen af den nye iPhone 5s, iPhone 5c og iOS 7 tager Apple hul på den næste generation inden for mobile computere ved at levere en utrolig ny hardware- og softwareoplevelse, som kun Apple kan skabe. iPhone 5s omdefinerer verdens bedste smartphone-oplevelse med utrolige nye funktioner samlet i et fantastisk tyndt og let design, herunder den Apple-designede 64 bit A7-processor, et helt nyt 8 megapixel iSight-kamera med True Tone-blitz og Touch-id, en innovativ funktion, som kan bruges til nemt at låse telefonen op med en finger. iPhone 5c har et helt nyt design med masser af funktioner, som brugerne kender og elsker, f.eks. den smukke 4" Retina-skærm, A6-processorens rasende hurtige ydeevne og iSight-kameraet med 8 megapixel – samtidig med at den har virkelig lang batteritid.¹ iPhone 5s og iPhone 5c tilbyder begge flere LTE-bånd² end nogen anden smartphone i verden og er udstyret med helt nye FaceTime HD-kameraer.
iPhone 5s og iPhone 5c leveres med iOS 7, den vigtigste iOS-opdatering siden den originale iPhone, med en utrolig ny brugergrænseflade, der er helt nydesignet med en elegant farvepalet, tydelig og funktionelle lag og fine bevægelser, som får det til at føles mere levende. iOS 7 har hundredvis af fantastiske nye funktioner, inkl. Kontrolcenter, Meddelelsescenter, forbedret multitasking, AirDrop, en forbedret version af Fotos, Safari og Siri og introducerer iTunes-radio, en gratis internetradio baseret på den musik, du lytter til i iTunes.³
Fra fredag den 13. september kan kunderne forudbestille iPhone 5c hos DOCOMO-forhandlere, og de første 30.000 DOCOMO Premier Club Premier Stage⁴-kunder kan forudbestille på DOCOMOs website.⁵
Du kan få flere oplysninger om iPhone, hvis du besøger www.apple.com/dk/iphone.
¹ Batteritid afhænger af enhedens indstillinger, brug og andre faktorer. Faktiske resultater varierer.
² LTE fås via udvalgte operatører. Netværkshastigheder afhænger af operatørens netværk. Bed din operatør om oplysninger.
³ iTunes-radio bliver tilgængelig med lanceringen af iOS 7 i USA.
⁴ DOCOMO Premier Club Premier Stage: Kunder, som har søgt om deltagelse i medlemsprogrammet “docomo Premier Club”, og som har haft abonnement i 10 år eller mere, eller kunder, som har optjent mindst 2.500 point i perioden fra januar 2012 t.o.m. december 2012.
⁵ Kunderne kan forudbestille på websitet, men for at betale og få udleveret telefonen skal de komme ind i en DOCOMO-butik, som meddeles ved bestillingen.
NTT DOCOMO leverer innovative, praktiske og sikre mobiltjenester med smarte løsninger til kundernes liv. Firmaet har over 61 millioner mobilkunder i Japan via de avancerede trådløse netværk, inklusive et landsdækkende 3G-netværk og et af verdens første kommercielle LTE-netværk. Med sine enestående erfaringer som mobiloperatør er DOCOMO en førende udvikler af banebrydende teknologier til NFC-mobilbetaling, mobil-GPS, mobil-tv, intuitiv mobilassistance, miljøovervågning, intelligente elnet og meget mere. I udlandet leverer firmaet teknisk og driftmæssig ekspertise til 8 mobiloperatører og andre partnerselskaber. NTT DOCOMO er noteret på børserne i Tokyo (9437), London (NDCM) og New York (DCM). Der findes flere oplysninger påwww.nttdocomo.co.jp/english.
Apple designer Mac-computerne, der er verdens bedste personlige computere, sammen med OS X, iLife, iWork og professionel software. Apple er førende inden for den digitale musikrevolution med iPod-modellerne og iTunes Store på internettet. Apple har genopfundet mobiltelefonen med den revolutionerende iPhone og App Store og definerer fremtiden for mobile medie- og computerenheder med iPad.
Pressekontakter:
Petter Ahrnstedt
Apple
ahrnstedt.p@apple.com
+46 08-703 3056
Takuya Ori
NTT DOCOMO
ori@nttdocomo.co.jp
+81 3 5156 1366


    © 2013 Apple Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Apple, Apple-logoet, Mac, Mac OS, Macintosh, iPhone, iSight, Touch ID, Retina, FaceTime, AirDrop, Safari, Siri og iTunes Radio er varemærker tilhørende Apple. Andre firma- og produktnavne er varemærker tilhørende deres respektive ejere.