PRESSEMEDDELELSER 12. september 2013

Burberry dækker modeshow i foråret/sommeren 2014 med iPhone 5s

Burberry og Apple samarbejder om at dele modeshowsoplevelse

CUPERTINO, Californien og LONDON – 12. september 2013 – Apple og Burberry meddelte i dag, at iPhone 5s bruges til at tage og dele smukke billeder og videoer før, under og efter Burberrys modeshow i London på mandag den 16. september. Med det helt nye iSight-kamera på iPhone 5s tager Burberry billeder og optager video i høj kvalitet af catwalken og de smukke blikke, produktoplysninger og øjeblikke bag scenen. Samarbejdet genskaber, hvordan Burberry engagerer forbrugerne, og det baner vejen for væsentlige ændringer for, hvordan de optager og deler deres indhold.
"iPhone 5s gør det endnu lettere at tage flotte billeder med verdens mest populære kamera," sagde Greg Joswiak, Apples Vice President of iPhone & iOS Product Marketing. "Vi er begejstrede over at se de fantastiske billeder og HD-videoer, som Burberry har optaget med det enestående, helt nye iSight-kamera."
"Dette samarbejde understreger vores forhold og fælles basis for design og håndværk. Vi har en fælles lidenskab for at fremstille smukke produkter og åbne op for følelsesmæssige oplevelser gennem teknologi, hvilket har gjort det utroligt spændende at udforske mulighederne i iPhone 5s," siger Christopher Bailey, Burberry Chief Creative Officer. "Vi er inspireret af, hvad dette kan betyde for fremtiden, i takt med at vi fortsat udforsker sammensmeltningen af fysiske og digitale oplevelser."
Forbrugere verden over kan dele billeder og videoer, der er optaget udelukkende på iPhone 5s, via Burberrys sociale medier og påwww.burberry.com fra i dag af, mens de spændt venter på opbygningen af showet og i begejstring på selve dagen. Kunderne kan desuden se showet direkte på mandag den 16. september kl. 14.30 dansk tid påwww.burberry.com.
Priser og tilgængelighed
iPhone 5s fås i guld, sølv eller grå. iPhone 5s kan fås i USA, Australien, Canada, Kina, Frankrig, Tyskland, Hong Kong, Japan, Puerto Rico, Singapore og Storbritannien fra på fredag den 20. September.
Apple designer Mac-computerne, der er verdens bedste personlige computere, sammen med OS X, iLife, iWork og professionel software. Apple er førende inden for den digitale musikrevolution med iPod-modellerne og iTunes Store på internettet. Apple har genopfundet mobiltelefonen med den revolutionerende iPhone og App Store og definerer fremtiden for mobile medie- og computerenheder med iPad.
Burberry, verdens førende digitale luksusmærke, har hovedsæde i London. Burberry er grundlagt i 1856, noteret på Londons Børs (BRBY.L) og er en del af FTSE 100-indekset.
Burberry Prorsum Spring/Summer 2014-modeshowet finder sted på mandag den 16. september kl. 14.30 dansk tid og kan ses direkte og efter anmodning påwww.burberry.com.
Pressekontakt:
Petter Ahrnstedt
Apple
ahrnstedt.p@apple.com
+46 08-703 3056
Christina Vedel
christina@pencilpr.dk
31 31 91 06
Maria Vostrikova
PR-chef
Europa, Mellemøsten, Indien og Afrika
BURBERRY
St Albans House
57-60 Haymarket
London
SW1Y 4QX
T: +44 20 3367 3602
M:+44 7771342398
Maria.Vostrikova@burberry.com

    © 2013 Apple Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Apple, Apple-logoet, Mac, Mac OS, Macintosh, iPhone og iSight er varemærker tilhørende Apple. Andre firma- og produktnavne er varemærker tilhørende deres respektive ejere.