PRESSEMEDDELELSER 16. december 2013

BEYONCÉ slår alle iTunes Store-rekorder med 828.773 solgte album på bare tre dage

Bedste albumsalg i første uge & øverst på hitlisten i 104 lande

CUPERTINO, Californien – 16. december 201 – Apple annoncerede i dag, at BEYONCÉ helt uden fortilfælde er blevet det hurtigst sælgende album nogensinde i iTunes Store med hele 828.773 album solgt på verdensplan de første tre dage. BEYONCÉ slog også rekorden i USA i den første uge med 617.213 solgte album og viste sig at være en verdensomspændende succes, som indtog førstepladsen i 104 lande.
Studiealbummet BEYONCÉ, der har samme navn som Beyoncé og er hendes femte soloalbum, blev lanceret i hele verden udelukkende i iTunes Store den 13. december af Parkwood Entertainment/Columbia Records. Albumsættet med hendes eget navn er Beyoncés første visuelle album. BEYONCÉ indeholder 14 nye sange og 17 visuelt betagende, provokerende videooptagelser fra hele verden fra Houston og New York City til Paris og Sydney til Rio de Janeiro, hvor de alle blev indspillet før frigivelsen af albummet. Albummet er Beyoncés største salgssucces nogensinde.
iTunes Store er verdens mest populære musikbutik og findes i 119 lande. Tunes Store er den bedste måde for iPhone-, iPad-, iPod-, Mac- og pc-brugere at opdage, købe og hente musik på internettet. Al musik i iTunes Store leveres i iTunes Plus-format, som er Apples eget format uden beskyttelse mod kopiering med 256 kbps AAC-kodning i høj kvalitet, så lydkvaliteten er næsten lige så god som på de originale optagelser.

Pressekontakt:
Petter Ahrnstedt
Apple
ahrnstedt.p@apple.com
+46 08-703 3056
Christina Vedel
christina@pencilpr.dk
31319106
Yvette Noel-Schure
Parkwood Entertainment
yns@parkwood-ent.com

    © 2013 Apple Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Apple, Apple-logoet, Mac, Mac OS, Macintosh, iTunes Store, iPhone, iPad, iPod og iTunes Plus er varemærker tilhørende Apple. Andre firma- og produktnavne kan være varemærker tilhørende deres respektive ejere.