PRESSEMEDDELELSER 11. februar 2014

Apple lancerer iTunes Radio i Australien

SYDNEY – 11. februar 2014 – Apple meddelte i dag, at iTunes Radio nu er tilgængelig for alle musikfans i Australien. iTunes Radio er en gratis internetradio med over 100 stationer og et kæmpe musikkatalog fra iTunes Store kombineret med funktioner, som kun iTunes kan levere. Når du stiller ind på iTunes Radio på iPhone, iPad, iPod touch, Mac, pc eller Apple TV, får du adgang til stationer, som er inspireret af den musik, du allerede lytter til, stationer, der er udvalgt af Apple, samt genrebaserede stationer, der er tilpasset netop til din musiksmag. iTunes Radio udvikler sig hele tiden baseret på den musik, du afspiller og henter. Jo mere du bruger iTunes Radio og iTunes, jo bedre ved iTunes Radio, hvilken slags musik du kan lide at lytte til, så din oplevelse bliver mere personlig. iTunes Radio giver dig også adgang til specielle “First Play”-premierer fra de mest sælgende kunstnere samt mulighed for at tagge eller købe alt det, du hører, med et enkelt klik.
iTunes Radio giver musikfans adgang til tusindvis af nye sange hver uge og byder på eksklusiv musik fra nye og populære kunstnere, før du hører dem andre steder. iTunes Radio har det hele – hvad enten det er en eksklusiv single fra et opkommende band eller streaming af et helt album før udgivelsen. iTunes Radio er også vært for specielle begivenheder, herunder direkte streaming fra iTunes Festival i London og andre eksklusive iTunes-sessioner.
iTunes Radio sponsoreres af reklamer og er gratis for alle. For iTunes Match-brugere er iTunes Radio reklamefri – så i stedet for at høre en reklame i ny og næ på iTunes Radio sørger iTunes Match for, at din lytteoplevelse er helt fri for reklamer. Med iTunes Match opbevares al din musik i iCloud – selv sange, du har importeret fra cd'er. iTunes Radio kan bruge oplysninger om hele din musiksamling til at tilpasse dine stationer endnu mere efter din personlige smag. iTunes Match koster 249 kr. om året (inkl. moms).
Pressekontakt:
Petter Ahrnstedt
Apple
ahrnstedt.p@apple.com
+46 08-703 3056
Christina Vedel
christina@pencilpr.dk
31 31 91 06

    © 2014 Apple Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Apple, Apple-logoet, Mac, Mac OS, Macintosh, iTunes Radio, iTunes Store, iTunes, iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple TV, iTunes Match og iCloud er varemærker tilhørende Apple. Andre firma- og produktnavne er varemærker tilhørende deres respektive ejere.