PRESSEMEDDELELSER 19. februar 2014

Apple annoncerer, at iTunes Festival kommer til SXSW – fem fantastiske aftener, fem fantastiske optrædener

CUPERTINO, Californien – 19. februar 2014 – Apple offentliggjorde i dag den første iTunes Festival, der skal afholdes på amerikansk jord. Festivalen byder på en imponerende række af verdensstjerner og løber af stablen fra den 11. til den 15. marts. iTunes Festival på SXSW (South by Southwest) finder sted på ACL Live i Moody Theater, der huser det musikalske tv-program Austin City Limits. Festivalen præsenterer kunstnere, der har ligget øverst på iTunes-hitlisten, bl.a. Coldplay, Imagine Dragons, Pitbull, Keith Urban og ZEDD – og der kommer endnu flere navne på plakaten. De fem aftener, iTunes Festival strækker sig over, kan opleves gratis via live-streaming, eller når det passer dig, via iTunes Store på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc. Koncerterne kan også ses i iTunes Festival-appen på din iOS-enhed eller med Apple TV i flot HD-kvalitet.
“iTunes Festival i London er blevet en fantastisk mulighed for Apple til at dele vores kærlighed til musik med vores kunder,” sagde Eddy Cue, Apples vicedirektør for Internet Software and Services. “Vi er meget begejstrede for den imponerende række af kunstnere, der skal optræde, og SXSW er det perfekte sted at afholde den første iTunes Festival i USA.”
På iTunes Festival i London har over 400 kunstnere optrådt foran flere end 430.000 fans og mange millioner seere på internettet. Koncerterne kan købes og hentes i iTunes Store. Se www.itunes.com/festival for yderligere oplysninger om kunstnerne på iTunes Festival.
Apple designer Mac-computerne, der er verdens bedste personlige computere, sammen med OS X, iLife, iWork og professionel software. Apple er førende inden for den digitale musikrevolution med iPod-modellerne og iTunes Store på internettet. Apple har genopfundet mobiltelefonen med den revolutionerende iPhone og App Store og definerer fremtiden for mobile medie- og computerenheder med iPad.
Pressekontakt:
Petter Ahrnstedt
Apple
ahrnstedt.p@apple.com
+46 08-703 3056
Christina Vedel
Apple
christina@pencilpr.dk
31 31 91 06

© 2014 Apple Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Apple, Apple-logoet, Mac, Mac OS, Macintosh, iTunes, iTunes Store, iPhone, iPad og iPod touch er varemærker tilhørende Apple. Andre firma- og produktnavne er varemærker tilhørende deres respektive ejere.