PRESSEMEDDELELSER 19. maj 2016

Apple åbner udviklerafdeling i Hyderabad

HYDERABAD, Indien – 19. maj 2016 – Apple har i dag offentliggjort, at de åbner en ny afdeling i Hyderabad, som vil have fokus på udvikling af Kort til Apple-produkter, bl.a. iPhone, iPad, Mac og Apple Watch. Investeringen vil sætte skub i udviklingen af Kort og skabe op til 4.000 jobs.
 
“Apples fokus er på at lave de bedste produkter og tjenester i verden, og vi er glade for åbningen af den nye afdeling i Hyderabad, som vil koncentrere sig om udviklingen af Kort,” sagde Tim Cook, Apples CEO. “Talentmassen i lokalområdet er enorm, og vi ser frem til at udbygge vores relationer og præsentere vores platforme for flere universiteter og partnere i takt med, at vi øger vores aktiviteter.”
 
Apple har løbende opdateret og tilføjet nye funktioner til Kort, herunder 3D-visninger, Flyover-funktion og værktøjer, der kan hjælpe kunder med at finde gode steder at handle og spise samt udforske nærliggende områder. I iOS 9 tilføjede Apple funktionen Offentlig transport, der viser toge, metroer, busser og vejvisning til fods, og den omfatter allerede mere end 300 byer verden over.
 
Den nye afdeling, der har til huse i kontorkomplekset Waverock, bliver et LEED-certificeret kontor i verdensklasse for det voksende Kort-team.
 
“Vi er beæret over, at Apple har valgt Hyderabad som base for sin Kort-udviklerafdeling,” sagde Telangana Chief Minister Kalvakuntla Chandrashekar Rao. “Det vil skabe tusindvis af lokale jobs, og det er et bevis på den proaktive tilgang og den kvalitetsinfrastruktur, vi har, samt den fremragende talentbase i regionen.”
 
“Apple er en af de mest innovative virksomheder i verden, og vi er stolte over, at de har valgt os som partner til dette vigtige projekt,” udtalte Anup Jindal, RMSI’s CEO. “Vi er eksperter i geospatiale data, og vi vil komme til at ansætte tusindvis af folk fra lokalområdet til projektet.”
 
Apple har – direkte og indirekte – været med til at skabe flere end 640.000 iOS-appudviklerjobs og andre stillinger, der er forbundet med iOS-systemet.
 
Apple revolutionerede markedet for personlige teknologiprodukter med lanceringen af Macintosh-computeren i 1984. I dag er Apple verdensførende inden for innovation med iPhone, iPad, Mac, Apple Watch og Apple TV. Apples fire softwareplatforme – iOS, OS X, watchOS og tvOS – giver problemfrie overgange mellem alle Apple-enheder og styrker brugerne gennem banebrydende tjenester som App Store, Apple Music, Apple Pay og iCloud. Apples 100.000 medarbejdere brænder for at skabe de bedste produkter i verden – og for at gøre verden til et bedre sted.
 
Pressekontakter:
Erik Yström
Apple
eriky@apple.com
+46 (0)8-703 30 48
 
Martin Lund Nielsen
martin@kudos.dk    © 2016 Apple Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Apple, Apple-logoet, iPhone, iPad, Mac, Apple Watch og Flyover er varemærker tilhørende Apple. Andre firma- og produktnavne er varemærker tilhørende deres respektive ejere.