UPDATE 8. juni 2017

Apple Design Awards uddeles til de mest innovative og kreative apps

Apple Design Awards gives til talentfulde app-udviklere fra hele verden.
Mandag den 5. juni uddelte Apple sine årlige Apple Design Awards, som gives til udviklere, der har udvist talent, kunstnerisk dygtighed og kreativitet på et niveau, som sætter en høj standard for optimalt app-design. Priserne, der uddeles for 20. gang, gives for udmærkelse inden for design, innovation og teknologi i apps og spil på iPhone, iPad, Mac, Apple Watch og Apple TV. Dettes års prismodtagere kommer fra otte forskellige lande: Canada, Israel, Italien, Singapore, Slovenien, Tyskland, USA og Østrig.

Vinderne af Apple Design Award 2017

Anmeldelser og yderligere oplysninger om udviklerne findes i App Store, hvor de pågældende apps også kan hentes.

Mediemateriale

Billeder af vinderne af Apple Design Award

Pressekontakt:

Martin Lund Nielsen

Apple

media.dk@apple.com

33 42 22 36