PRESSEMEDDELELSER 5. juni 2017

Apple løfter sløret for helt ny App Store 

Smukt re-designet, helt nye I dag, Spil og Apps ‘I dag’, ‘Spil’ og ‘Apps’ faner fulde af originale historier og anbefalinger

Den smukt re-designede App Store er fuld af originale historier, der opdateres dagligt i den nye I dag fane. Der er også nye Spil og Apps faner.
SAN JOSE, Californien – Apple har i dag løftet sløret for den helt nye App Store med et design, der er udviklet specielt til at gøre det nemmere end nogensinde at finde apps og spil. App Store har fået et smukt nyt design fyldt med originale historier og redaktørernes anbefalinger, som opdateres dagligt i den nye fane I dag samt i de nye faner Spil og Apps. Spændende historier, dybdegående interviews, nyttige tips og samlinger med must have-apps og -spil vil vise Apples unikke synspunkter og målsætning om at informere, hjælpe og inspirere kunderne hver dag. Kunderne i App Store kunder har nu downloadet mere end 180 milliarder apps, og Apple har udbetalt udviklerne over 70 milliarder dollar siden lanceringen af butikken i 2008, hvilket gør den til verdens mest dynamiske markedsplads for software. 
Mere end 180 millioner apps er blevet downloadet i App Store af mere end 500 millioner ugentlige brugere.
“Sammen med vores fantastiske udvikler-miljø har vi gjort App Store til verdens bedste app-platform, og den besøges hver uge af mere end 500 millioner unikke kunder,” udtalte Philip Schiller, Apples Senior Vice President of Worldwide Marketing. “Nu tager vi alt det, vi har lært af App Store i løbet af de sidste ni år, og skaber et imponerende nyt design. Hvert enkelt element i den nye App Store er både blevet flottere, mere detaljeret og mere engagerende.” 

I dag

Det hele starter med fanen I dag, hvor man dagligt kan finde alt om spil, apps og appkultur. I dybdegående artikler og interviews fyldt med flot grafik og videoer vil App Stores globale team af redaktører dele historier om de apps og spil, som ændrer den måde, vi lever på, og om de udviklere, hvis idéer nytænker og former vores verden. I dag vil indeholde eksklusive premierevisninger, nye udgivelser og et helt nyt blik på gamle favoritter – for ikke at tale om anbefalede tips og vejledninger, der hjælper kunderne med at bruge apps på innovative måder.

Spil og Apps

Spil er den mest populære kategori i App Store, og den har nu fået sit helt eget hjemsted.
Spil er den mest populære kategori i App Store, og i det nye design vil spillene nu få deres helt eget hjemsted. Her finder du anbefalinger af nye udgivelser og opdateringer, spændende videoer, hitlister kun for spil og særligt udvalgte samlinger. Nu er det nemmere end nogensinde at navigere i de over 500.000 tilgængelige spil og finde det perfekte spil – uanset om man bare spiller engang imellem eller er fuldblodsgamer.
Apps-fanen indeholder gode anbefalinger, videoer, håndplukkede samlinger og kategorier samt sine helt egne hitlister over apps.
Apps vil også få sin egen fane, hvor kunderne kan finde alt det praktiske, nødvendige og hyggeligt – fra fotografering til pengeforvaltning, fra shopping til sociale netværk og meget mere. Fanen Apps vil ligesom Spil indeholde spændende anbefalinger, videoer og særligt udvalgte samlinger i 24 kategorier samt sine egne hitlister over apps.

Opdateringer og Søg

Søg er blevet udvidet til at omfatte indhold udvalgt af redaktørerne i I dag, Spil og Apps.
Fanen Opdateringer vil give kunderne mulighed for hurtigt at se, hvilke ændringer den seneste opdatering har foretaget i deres yndlingsapps og -spil, og Søg er blevet udvidet, så der nu indgår redaktionelt indhold fra I dag, Spil og Apps. Søg efter navn, kategori, udvikler eller emne, og få relevante resultater for specifikke apps og spil samt redaktørernes historier, samlinger og køb i apps.

Produktsider for apps

Apple har givet produktsiderne nyt design, så de fremhæver det mest engagerende indhold og fokuserer på de vigtigste informationer.
I App Store har hver enkelt app sin egen app-produktside. Apple har redesignet oplevelsen, så alle udviklere kan fremhæve deres apps med mere engagerende indhold og rette kundernes opmærksomhed mod de vigtigste oplysninger, når de skal vælge, om de vil downloade eller ej. Udviklere kan indsende op til tre video-previews fra appen og fem skærmbilleder, som nu kan oversættes, så kunder i forskellige lande kan se en lokaliseret version af videoen. Anerkendelser som Redaktørens valg og placering på hitlister vil blive fremhævet, og det samme gælder køb i apps, kundevurderinger og anmeldelser.

Køb i apps

Apple gør også køb i apps mere overskuelige i App Store. Køb i apps vil blive vist på appens produktside og i søgeresultaterne, og redaktørerne kan inkludere dem under I dag, Spil og Apps. Kunderne kan nu begynde deres køb i apps i App Store og blive ført direkte ind i en udviklers app eller spil for at færdiggøre købet. 

Tilgængelighed

Den helt nye App Store vil være en del af iOS 11. Preview af iOS 11 for udviklere kan ses af medlemmer af iOS Developer Program på developer.apple.com fra i dag, og iOS-brugere vil få adgang til et offentligt tilgængeligt beta-program på beta.apple.com senere på måneden. iOS 11 vil kunne fås dette efterår som en gratis softwareopdatering til iPhone 5s og nyere, alle iPad Air- og iPad Pro-modeller, iPad (5. generation), iPad mini 2 og nyere og iPod touch (6. generation). Du kan finde flere oplysninger på apple.com/ios/ios-11-preview. Funktionerne kan ændres. Nogle funktioner er ikke tilgængelige på alle sprog eller i alle områder.

Mediemateriale

Billeder fra den nye App Store

Pressekontakt:

Martin Lund Nielsen

Apple

media.dk@apple.com

33 42 22 36