PRESSEMEDDELELSER 16. juni 2017

Jamie Erlicht og Zack Van Amburg skal stå i spidsen for Apples tv-produktion

CUPERTINO, Californien – den 16. juni 2017 – Apple meddelte i dag, at Jamie Erlicht og Zack Van Amburg, to af TV-branchens mest kreative og succesrige direktører, slutter sig til Apple i helt nye stillinger, hvor de får ansvaret for alle aspekter af tv-programplanlægningen. Erlicht og Van Amburg kommer til at stå i spidsen for tv-programmerne på verdensplan, rapporterer Eddy Cue. De kommer til Apple fra Sony Pictures Television, hvor de har været direktører siden 2005 og haft ansvaret for nogle af de mest populære og anerkendte programmer i det seneste årti, blandt andet favoritter som Breaking Bad og spin off-serien Better Call Saul, The Crown, Rescue Me og mange flere.
“Jamie og Zack er to af verdens mest talentfulde TV-direktører, og de har været medvirkende til at gøre dette til TV-seriernes gyldne tidsalder,” siger Eddy Cue, Apples Senior Vice President of Internet Software and Services. “Vi har spændende planer for fremtiden til kunderne, og vi kan slet ikke vente med at udnytte deres ekspertise hos Apple – der er meget mere i vente.”
“Det er en ære at blive en del af Apple-teamet,” siger Jamie Erlicht. “Vi vil give tv-programmerne det, som Apple har haft så stor succes med i forbindelse med deres andre tjenester og forbrugsprodukter – enestående kvalitet.”
“Apple fokuserer på konstant at glæde kunderne med deres produkter,” siger Zack Van Amburg. “Vi har samme intention for Apples programmer, og vi er utroligt spændte på, hvad fremtiden bringer.”
Erlicht og Van Amburg har været direktører hos Sony Pictures Television siden 2005. Under deres ledelse er studiets udbud af primetime-serier mere end tredoblet, og de har produceret mange af TV-branchens mest anerkendte serier. De har omfattende viden om produktion af TV til globale publikum og med at skabe programmer til en lang række tjenester, heriblandt serier til Amazon, Hulu og Netflix. Deres imponerende liste over produktioner – som har vundet 36 Emmy-priser og adskillige Golden Globe-, AFI- og WGA-priser – omfatter bl.a. seerfavoritter som Better Call Saul, The Blacklist, Bloodline, Breaking Bad, The Crown, Damages, The Goldbergs, Justified, Preacher, Rescue Me, The Shield, Sneaky Pete og mange flere.
Apple revolutionerede markedet for personlige teknologiprodukter med lanceringen af Macintosh-computeren i 1984. I dag er Apple verdensførende inden for  innovation med iPhone, iPad, Mac, Apple Watch og Apple TV. Apples fire softwareplatforme  – iOS, macOS, watchOS og tvOS – giver problemfrie oplevelser på tværs af alle Apple-enheder og styrker brugerne gennem banebrydende tjenester som App Store, Apple Music, Apple Pay og iCloud. Apples over 100.000 medarbejdere brænder for at skabe de bedste produkter i verden – og for at gøre verden til et bedre sted.

Pressekontakt:

Martin Lund Nielsen

Apple

media.dk@apple.com

33 42 22 36