UPDATE 17. juli 2017

Apple præsenterer nye emojis, der kommer senere på året

Nye emoji-figurer bliver tilgængelige på alle Apple-enheder senere på året.
Apple fejrer World Emoji Day og offentliggør derfor nogle af de nye emojis, der senere på året introduceres på iOS, macOS og watchOS. 
Med tusindvis af tilgængelige emojis på iPhone, iPad, Apple Watch and Mac er der masser af muligheder for at gøre alle beskeder ekstra personlige. De nye emojis er bl.a. en kvinde med tørklæde, en skægget person og amning samt madgenstande som sandwich og kokosnød. De nye dyr og fantasivæsener som T-rex, zebra, zombie og alf kan bruges til at beskrive situationer på sjove måder, og dugfriske smileys som star-struck og eksploderende hoved kan få enhver besked til at fremkalde endnu flere smil.
Fejringen af World Emoji Day markeres desuden i App Store, hvor særlige apps med design af emoji-figurer og sjove emoji-funktioner bliver fremhævet, og i iTunes Movies erstattes bestemte filmtitler med emojis.

Mediemateriale

Billeder af nye emojis

Pressekontakt

Martin Lund Nielsen

Apple

media.dk@apple.com

33 42 22 36