PRESSEMEDDELELSER 21. juli 2017

Deirdre O’Brien udnævnes til Apples Vice President of People

Deirdre O’Brien, der har knap 30 års erfaring bag sig hos Apple, indtager sin nye rolle til efteråret.
Cupertino, Californien – Apple har i dag offentliggjort, at Deirdre O’Brien, der nu er Vice President of Worldwide Sales and Operations, er blevet udnævnt til Vice President of People og rapporterer direkte til CEO Tim Cook. Med sine næsten 30 år hos Apple skal Deirdre nu stå i spidsen for alle HR-opgaver, herunder talentudvikling, rekruttering, medarbejderfordele, løn og udbetalinger samt support til virksomheder. Desuden får hun ansvar for Apple University.
“Så længe jeg har været hos Apple, har Deirdre været bundet vores driftsteam, salgs-, marketing- og finansafdelinger sammen, så de har kunnet levere de bedste produkter til kunderne,” udtalte Tim Cook, Apples CEO. “Deirdre har en dyb forståelse for Apples unikke kultur, og at de mennesker, der slutter sig til Apple, kommer for at gøre deres allerbedste. Hun er en fremragende leder, og jeg er rigtig glad for, at hun nu kan bruge sin erfaring og sit talent i denne vigtige rolle.”
Deirdre O’Brien skal stå i spidsen for alle HR-opgaver og have ansvar for Apple University.
Deirdre kom til Apple i 1988 og driver i dag en global organsation, som brænder for at levere verdens bedste produkter til kunder overalt på kloden. Hendes rolle har krævet exceptionelt gode samarbejds- og lederevner i alle afdelinger af virksomheden, og takket være hendes teams flotte arbejde har Apple formået at skabe hurtigt vækst i produktsalget og samtidig levere en kundeoplevelse, som ingen andre kan måle sig med. Deirdre har haft en afgørende rolle i lanceringen af alle hardwareprodukter, som Apple har udviklet igennem de sidste 20 år.
“Jeg elsker Apple, og ligesom så mange af mine kollegaer sætter jeg en stor ære i at have gjort det til mit livsværk,” sagde Deirdre. “Jeg glæder mig til at starte dette nye kapitel, hvor jeg skal hjælpe 120.000 utroligt talentfulde mennesker fra hele verden, der er motiverede til at udrette fantastiske ting hver dag. Det er et privilegium at arbejde med et team, der har så mange forskellige talentfulde mennesker, og være med til at sikre deres trivsel her hos Apple.”
Deirdre har en bachelorgrad i driftsledelse fra Michigan State University og en MBA fra San Jose State University. Hun starter i sin nye rolle til efteråret.

Mediemateriale

Billeder af Deirdre O’Brien

Pressekontakt:

Martin Lund Nielsen

Apple

media.dk@apple.com

33 42 22 36