UPDATE 28. november 2017

Apple fejrer Hour of Code i alle Apple Stores

Gratis kodningssessioner, ny udfordring i Swift Playgrounds og lærerressourcer er tilgængelige for alle

Alle Apples butikker afholder Hour of Code-workshops fra 4. til 10. december.
Apple åbnede for tilmelding til tusindvis af gratis Hour of Code-sessioner, der finder sted i alle Apple Stores fra 4. til 10. december. Virksomheden har også introduceret en ny og lærerig udfordring i Swift Playgrounds samt tilføjet nye lærerressourcer til Alle kan kode-læseplanen, så det bliver endnu nemmere at undervise i Swift – Apples lettilgængelige programmeringssprog, som alle kan bruge til at lave apps i verdensklasse med.  

Today at Apple

De inspirerende Today at Apple-arrangementer om programmering i de forskellige Apple Stores omfatter Kids Hour-kodningssessioner, der er særligt udformet til at sætte gang i fantasien og kreativiteten.
Som en fejring af Computer Science Education Week deltager Apple Stores for femte år i Hour of Code med daglige kodningssessioner. Her kan de yngste programmørspirer lære det grundlæggende i en Kids Hour-session, og deltagere fra 12 år og opefter kan bruge Swift Playgrounds på iPad, når de skal lære forskellige kodningsbegreber og prøve kræfter med at programmere robotter. En ny Teacher Tuesday-session hjælper underviserne med at lære, hvordan de kan undervise elever i kodning ved hjælp af nye materialer og diskussionsemner.  

Swift Playgrounds

Swift Playgrounds til iPad har en ny Hour of Code-udfordring, hvor eleverne kan lave deres egen digitale robot med Swift.
En splinterny Hour of Code-udfordring i Swift Playgrounds-appen giver eleverne mulighed for at lave en digital robot og give den et personligt udtryk med cyborg-øjne og elektriske hulahoparme. Swift Playgrounds kan hentes som gratis app i App Store og findes på 15 sprog, bl.a. engelsk, tysk, fransk, spansk, italiensk, kinesisk og japansk.  

Undervisning med iPad  

Apples Alle kan kode-værktøjer og den tilhørende læseplan til lærerne kan hjælpe dem med at give eleverne levende læringsoplevelser med kodning.
Apples nye Alle kan kode-læseplan har en gratis Hour of Code-vejledning med den nye Swift Playgrounds-udfordring, der gør det let at komme i gang med at undervise i kodning på skoler, i fritidsklubber eller i andre sammenhænge. Skoler kan nemt afholde deres eget Hour of Code-arrangement når som helst – det kræver ikke andet end at downloade Swift Playgrounds-appen og Hour of Code-vejledningen.   
Find en kodningssession i en Apple Store nær dig, og tilmeld dig på apple.co/hourofcode.  

Mediemateriale

Billeder af Hour of Code

Pressekontakte

Martin Lund Nielsen

Apple

media.dk@apple.com

33 42 22 36