BILLEDER 17. november 2017

Apple Park Visitor Center åbner for offentligheden

Besøgscentret er bygget i forlængelse af Apples nye campus.
Apple Park Visitor Center i Cupertino åbnede fredag morgen dørene for naboer og gæster fra nærområdet, som fik mulighed for at opleve nyskabelserne i Apple Park på nært hold. Besøgscentret er en unik konstruktion i forlængelse af Apples nye campus med trapper, stenvægge og terrazzogulve med samme æstetik som i hovedbygningen. Besøgscentrets udhængende kulfibertag svæver nærmest i luften og er kun holdt oppe af et stenklædt søjlefundament i midten af bygningen og ingen andre bærende søjler.
Gæster fra nærområdet var blandt de første til at opleve besøgscentret.
Gæsterne kan udforske Apple Park på en spændende og medrivende måde med en 3D-model over parken, som bringes til live ved hjælp af augmented reality-teknologi. Her kan de besøgende lære om verdens største naturligt udluftede bygning og se et af de største solcelleanlæg i verden. Desuden kan de løfte hele taget af bygningen på modellen og se layoutet med kontorområder, som er designet med fokus på samarbejde. 
Gæsterne er også velkomne til at besøge tagterrassen, hvorfra der er en flot udsigt til hovedbygningen og nogle af parkens 9000 naturligt hjemmehørende træer, som kan tåle tørke. Tilbage i stueetagen kan de slå et smut forbi caféen, som er omgivet af oliventræer, eller butikken, som fører alle Apples produkter samt eksklusivt Apple- og Apple Park-tilbehør.
Hovedbygningen i Apple Park kan bedst ses fra tagterrassen.
Caféen serverer små forfriskninger og har borde og stole både indenfor og udenfor.
Besøgscentret fører desuden hele Apples udvalg af produkter.

Mediemateriale

Billeder af Apple Park Visitor Center

Pressekontakt

Martin Lund Nielsen

Apple

media.dk@apple.com

33 42 22 36