PRESSEMEDDELELSER 27. marts 2018

Apple introducerer den nye 9,7" iPad, der understøtter Apple Pencil

Endnu bedre ydeevne og designet til at køre powerfulde AR-apps til en startpris på 2.799 kr

Den nye iPad understøtter Apple Pencil og har endnu bedre ydeevne.
Chicago – Apple opdaterede i dag sin mest populære iPad med endnu bedre ydeevne, understøttelse af Apple Pencil og en startpris på 2.799 kr. Med den nye 9,7" iPad og Apple Pencil kan brugerne være endnu mere kreative og produktive, da de får muligheden for at skitsere idéer, nedfælde noter med håndskrift og skrive på skærmbilleder. Den nye iPad er mere alsidig og effektiv end nogensinde – med stor Retina-skærm, A10 Fusion-chip og avancerede sensorer, som er med til at give brugeren medrivende Augmented Reality-oplevelser. Samtidig har den en uovertruffen bærbarhed, brugervenlighed og batteritid til en hel dag1.
“iPad er vores vision for fremtidens computeroplevelse, og hundrede millioner af mennesker bruger den hver dag på arbejdet, i skolen og i fritiden. Den nye 9,7" iPad tager alt det, som mennesker elsker ved vores mest populære iPad, og gør det endnu bedre, så de bliver inspireret til at være kreative og lære nyt,” udtalte Greg Joswiak, Apples Vice President for Product Marketing. “Vores mest populære og prisvenlige iPad understøtter nu Apple Pencil, så endnu flere brugere kan få glæde af de avancerede funktioner i et af vores mest kreative værktøjer. Denne iPad har også A10 Fusion-chippens power, som i kombination med den store, smukke Retina-skærm, de avancerede kameraer og sensorer giver fantastiske AR-oplevelser, som ganske enkelt ikke er mulige på andre enheder.”
iPad understøtter nu Apple Pencil, som giver brugerne mulighed for at være endnu mere kreative og produktive.
iPads smukke 9,7" Retina-skærm gengiver imponerende detaljer og levende farver og har desuden en berøringssensor med højere opløsning, som gør det muligt at understøtte Apple Pencil. Apple Pencil blev først introduceret til iPad Pro, og den er blevet et populært og alsidigt værktøj blandt både studerende, forretningsfolk og kreative sjæle. Og nu vil endnu flere kunder kunne få glæde af den.
Apple Pencil giver en utroligt jævn og naturlig tegneoplevelse. De avancerede sensorer måler både tryk og hældning og har præcision helt ned på pixelniveau samt lav latenstid ved aktiviteter lige fra noteskrivning til illustration i apps som Notability, Pages, Numbers, Keynote og Microsoft Office. iPad har også en teknologi, der ignorerer håndfladen, så det endda er muligt at hvile hånden på skærmen, når man bruger Apple Pencil.
Den nye iPad har Apples A10 Fusion-chip med 64-bit-arkitektur som på stationære computere, hvilket giver 40 procent hurtigere CPU og 50 procent hurtigere grafisk ydeevne, så man uden problemer kan multitaske og køre grafikkrævende apps2. Kameraerne på for- og bagsiden fungerer utroligt godt ved lav belysning og optagelse af HD-video til brug ved dokumentscanning, filmoptagelse og FaceTime-opkald.
iPad er designet til imponerende AR-apps med sin store Retina-skærm, powerfulde chip, forbedrede kameraer og avancerede sensorer.
Den nye iPad fungerer som en imponerende, stor kamerasøger til fængslende AR-oplevelser. Retina-skærmen, den effektive chip, de forbedrede kameraer og avancerede sensorer, herunder et gyroskop og et accelerometer til nøjagtig registrering af bevægelser, er designet til at understøtte den næste generation af AR-apps.
Den nye 9,7" iPad er bygget til at være robust og mobil med et unibody-design i aluminium og en ultrahurtig trådløs funktion, som kan præstere to gange hurtigere mobile dataforbindelser, så det er endnu nemmere at holde forbindelsen, uanset hvor man befinder sig3. Med Apple SIM kan kunderne oprette forbindelse vha. trådløse dataabonnementer direkte fra deres enhed, når de rejser i mere end 180 lande og regioner4.
iOS 11 gør iPad mere effektiv end nogensinde med funktioner som forbedret multitasking.
iOS 11 lancerer effektive nye funktioner til iPad. Dock giver dig hurtig adgang til dine mest brugte apps og dokumenter fra enhver skærm og gør det lettere at multitaske takket være Split View og Slide Over. Med Træk og anbring er det nemmere end nogensinde at flytte billeder, tekst og filer fra en app til en anden. Apple Pencil er endnu dybere integreret i iPad med understøttelse af integreret tegning. Appen Arkiver giver dig et centralt sted, hvor du kan åbne og organisere filer, uanset hvor de ligger – på iPad eller i skyen med indbygget understøttelse af iCloud Drive og udbydere som Box, Dropbox m.fl.
Priser og tilgængelighed
 • iPad fås i sølv, space grey og en ny guldfinish, og Apples salgspris starter på 2.799 kr for modellen på 32 GB med Wi-Fi og 3.899 kr for modellen på 32 GB med Wi-Fi + Cellular på apple.com. Den kan også købes hos autoriserede Apple-forhandlere og udvalgte udbydere (priserne kan variere). Du kan finde flere oplysninger på apple.com/ipad.
 • Apple Pencil kan købes separat for 769 kr.
 • Skoler kan købe iPad og Apple Pencil til nedsat pris.
 • iPad kan bestilles fra i dag, og leveringen til kunderne og butikkerne vil begynde senere i denne uge i mere end 25 lande og områder: Australien, Østrig, Belgien, Canada, Kina, Tjekkiet, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Hongkong, Ungarn, Irland, Italien, Japan, Luxembourg, Holland, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, Singapore, Spanien, Sverige, Schweiz, Forenede Arabiske Emirater, Storbritannien og USA. Indien, Rusland, Thailand, Tyrkiet og andre lande og områder følger i april, og Sydkorea og andre lande og regioner følger i maj.
 • Smart Covers til iPad kan fås for 329 kr i koksgrå, natblå, (RED), hvid og sandpink på apple.com og i Apple Stores.
 • Alle kunder, som køber iPad fra Apple, får tilbudt gratis personlig indstilling, enten i butikken eller online. På denne måde kan de få hjælp til at indstille mail og iMessage, downloade apps fra App Store m.m.

Mediemateriale

Billeder af den nye 9,7" iPad

  1 Batteritid afhænger af enhedens indstillinger, brug og andre faktorer. Faktiske resultater kan variere.
  2 Sammenlignet med den forrige 9,7" iPad.
  3 Netværkshastigheder afhænger af udbyderens netværk.
  4 Ikke alle udbydere understøtter Apple SIM. Kontakt din udbyder for at få mere at vide. Ikke tilgængelig i Kina.

Pressekontakt:

Caroline Alexandersson

Apple

caroline.alexandersson@apple.com

33 42 22 36

Martin Lund Nielsen

Apple

media.dk@apple.com

33 42 22 36