UPDATE 27. marts 2018

iWork opdateres med tegne- og bogdesignfunktion i Pages, Numbers og Keynote

Understøttelsen af Apple Pencil giver nu mulighed for endnu større kreativitet i dokumenter, regneark og præsentationer på iPad

Med de nye funktioner i iWork kan brugerne være endnu mere kreative i deres dokumenter.
Apple opdaterer sin iWork-pakke med produktivitetsapps – Pages, Numbers og Keynote – med nye funktioner, så du nemt kan gøre dine dokumenter, regneark og præsentationer mere kreative på iPad.
For første gang kan brugerne nu tegne, skitsere eller skrive med Apple Pencil direkte i Pages-, Numbers- og Keynote-apps’ene. Med Apple Pencil får alle brugere, fra skoleelever og studerende til fagfolk, mulighed for at bruge avancerede, men brugervenlige værktøjer til at gøre deres dokumenter mere levende med tegninger, illustrationer, diagrammer og meget andet. Apple Pencil kan også bruges til at tilføje farve, struktur og meget andet til tegninger – nemt og nøjagtigt.
Apple Pencil kan nu bruges til at tegne, skitsere eller skrive i Pages, Numbers og Keynote.
Smart Annotation, som i dag blev lanceret i betaversion, er et innovativt nyt værktøj i Pages, som giver brugerne mulighed for nemt at give, modtage og indarbejde feedback i et dokument med Apple Pencil. Med Smart Annotation bliver kommentarer og korrekturmarkeringer dynamisk forankret i teksten. Og efterhånden som brugeren integrerer feedback, og dokumentet ændres, vil de eksisterende noter blive sammen med den tekst, de blev føjet til.
“iWork er en stærk pakke med apps designet til iPhone, iPad og Mac, som bruges i klasseværelser over hele verden,” udtalte Susan Prescott, Apples Vice President for Apps Product Marketing. “Med understøttelsen af Apple Pencil på iPad kan elever og studerende nu med de nye Pages-, Numbers- og Keynote-apps udarbejde dokumenter, regneark og øvrige præsentationer på et helt nyt kreativt niveau, og den innovative nye Smart Annotation-funktion giver dem mulighed for at give, modtage og indarbejde feedback på en meget nemmere måde end tidligere. Elever og studerende kan også bruge de indbyggede samarbejdsværktøjer, der findes i iWork, i realtid til at udforske og lære sammen.”
Det er nu muligt at designe bøger i Pages til iOS og macOS, så det bliver nemmere for alle at lave sjove, interaktive digitale bøger – fra noveller til rejsefortællinger. Brugerne kan begynde på en bog og vælge blandt forskellige skabeloner og derefter tilpasse den med tegninger ved hjælp af iWorks nye tegneværktøjer eller med billedgallerier og videoer fra Fotos-biblioteket. Brugerne kan samarbejde i realtid med klassekammerater eller kollegaer om at lave bøger sammen på iPad, iPhone, Mac og iCloud.com. Bøgerne kan derefter deles med andre, og de vises på smukkeste vis i iBooks.
Smart Annotation er en unik ny funktion, der dynamisk forankrer korrekturmarkeringer i teksten i et dokument.
Apple introducerer også andre nye funktioner i Pages, som f.eks. Presenter Mode, der giver brugerne mulighed for at bruge deres iPad eller iPhone som virtuel teleprompter, så de kan læse uden forstyrrelser. Teksten kan rulle automatisk, og hastigheden kan justeres. Tekststørrelse, afstand, skrifttype og baggrundsfarve kan alle tilpasses under afspilning af teksten. Integration med Box giver brugerne mulighed for at samarbejde i realtid i Pages-, Numbers- og Keynote-dokumenter gemt i Box.
I dag offentliggjorde Apple også den nye 9,7” iPad, som understøtter Apple Pencil, har en enestående ydeevne til de mest krævende opgaver og giver adgang til mere end 1,3 millioner apps til iPad i App Store, blandt andet iWork-pakken med apps. Apple Pencil, der kan købes separat, øger iPads nøjagtighed og anvendelighed til et helt nyt og banebrydende niveau.
Tilgængelighed
Pages, Numbers og Keynote på iOS og Mac er gratis og forudinstalleret på de fleste enheder. Opdateringerne fra i dag kan downloades fra App Store og Mac App Store.

Mediemateriale

Billeder af iWork

Pressekontakt

Caroline Alexandersson

Apple

caroline.alexandersson@apple.com

33 42 22 36

Martin Lund Nielsen

Apple

media.dk@apple.com

33 42 22 36