UPDATE 5. juni 2018

Apple Design Awards fremhæver det bedste inden for app- og spildesign

Billede af Cube Award-logoet til Apple Design Awards
Apple Design Awards anerkender talentfulde app-udviklere fra lande over hele verden.
Mandag d. 4. juni afholdt Apple ved Worldwide Developers Conference sin årlige prisuddeling, Apple Design Awards, hvor man anerkender kreativitet, kunstnerisk dygtighed og tekniske præstationer blandt udviklere, som repræsenterer det bedste inden for design, innovation og teknologi på Apples platforme. Prisvinderne i år tæller udviklere fra hele kloden, nemlig Australien, Canada, Danmark, Finland, Holland, Indien, USA, Tyrkiet og Østrig.  
“Udviklerne bag de apps, der vandt priser i år, har skabt nogle utroligt innovative og inspirerende produkter,” sagde Ron Okamoto, Apples Vice President for Worldwide Developer Relations. “Apple Design Awards har fungeret som springbræt for udviklerne af nogle af de mest populære apps i App Store, f.eks. Procreate, Zova, djay Pro og Monument Valley, og vi er sikre på, at det også vil gælde for de seneste vindere.” 

Vindere af Apple Design Award 2018

Du kan læse mere om disse apps og spil og downloade dem i App Store. Se Apple Design Awards her.

Mediemateriale

Billeder fra Apple Design Awards

Pressekontakt:

Caroline Alexandersson

Apple

caroline.alexandersson@apple.com

+46 08-703 30 48

Martin Lund Nielsen

martin@kudos.dk

33 42 22 36