UPDATE 26. juni 2018

Apples gratis Skolearbejde-app fås nu til lærere

Gør det nemt at oprette opgaver, se elevernes niveau og meget mere

Foto af en lærer, der bruger Skolearbejde-appen på iPad.
Med Skolearbejde-appen kan lærerne nemmere gøre læringen mere personlig på iPad.
Millioner af lærere i hele verden vælger iPad som det bedste værktøj til at gøre læring mere personlig og inspirere til kreativitet på en nemmere måde. Med den gratis Skolearbejde-app, der er på markedet fra i dag, kan lærere nu nemt oprette opgaver, samarbejde direkte med eleverne, udnytte potentialet i læringsapps og se og forstå elevernes niveau. For lærere rundt om i verden er Skolearbejde-appen sammen med Apples Klasseværelse-app effektive værktøjer til at forbedre læringsoplevelsen og hjælpe både lærere og elever til at få mere ud af den teknologi, de bruger i den daglige undervisning.  
iPad med et skærmbillede af en elevs niveau i Skolearbejde-appen.
Lærerne kan bruge Skolearbejde-appen til at lede elever direkte til opgaver i førende læringsprogrammer.
Den helt nye Skolearbejde-app giver lærerne mulighed for at udnytte en iPads power og kreativitet fuldt ud og give eleverne nye læringsoplevelser. Skolearbejde-appen gør det nemt at oprette og sende meddelelser og opgaver med stort set enhver form for indhold, lige fra weblinks til PDF-filer og dokumenter, og derudover også bestemte aktiviteter i apps. Elever kan bruge Skolearbejde-appen til at holde styr på deres tid og de opgaver, de skal lave, og hvornår de skal aflevere dem.   
iPad med et skærmbillede af uddelingsmateriale i Skolearbejde-appen.
Skolearbejde-appen hjælper eleverne med at holde styr på, hvornår lektierne skal afleveres.
Lærere kan bruge Skolearbejde-appen til på en nem måde at tildele en bestemt aktivitet i en app og lede eleverne direkte hen til en udfordring eller en lektion. Populære undervisningsapps som Explain Everything, Tynker, GeoGebra og Kahoot! fungerer direkte sammen med Skolearbejde, så lærere på en iPad kan få nyttigt pædagogisk indhold og værktøjer.   
iPad med detaljer for et matematikspil i Kahoot!-appen.
Populære undervisningsapps som Kahoot! kan integreres med Skolearbejde, så læringsoplevelserne bliver større.
Skolearbejde-appen og de understøttende apps giver lærerne ny indsigt i, hvordan eleverne klarer sig, og hjælper dem med at skræddersy deres undervisning efter den enkelte elevs behov og evner. Lærerne får et snapshot af klassens niveau og kan se, hvor langt den enkelte elev er i de forskellige aktiviteter – elevernes fremskridt i de forskellige apps eller projekter, de selv har lavet. Som med alle Apples produkter er beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhedsfunktioner indbygget, så skolerne kan oprette, eje og styre de konti, eleverne bruger, og beslutte, hvornår oplysninger om en elevs resultater skal deles.  
iPad viser status på den enkelte elevs niveau i Skolearbejde-appen
Med Skolearbejde kan lærerne tjekke, hvor langt eleverne er nået og tilpasse undervisningen til den enkelte.
Skolearbejde-appen fungerer sammen med Klasseværelse-appen og omdanner iPad – og nu Mac – til en alsidig undervisningsassistent og giver lærerne ansvaret for den teknologi, der anvendes i klasseværelset. Med Klasseværelse på iPad kan lærerne lade eleverne bevare fokus på en bestemt app eller hjemmeside, og de kan se elevernes skærme i undervisningen, dele dokumenter med eleverne, tildele delte iPads og også nulstille en elevs adgangskode.  
Du kan få flere oplysninger om Apples værktøjer til lærere og om, hvordan man indstiller Skolearbejde og Klasseværelse, ved at besøge: www.apple.com/dk/education/teaching-tools.  

Mediemateriale

Billeder af Skolearbejde-appen

Pressekontakt

Caroline Alexandersson

Apple

caroline.alexandersson@apple.com

33 42 22 36

Martin Lund Nielsen

Apple

media.dk@apple.com

33 42 22 36