PRESSEMEDDELELSER 24. juli 2018

Apple Piazza Liberty åbner torsdag i Milano

Apple Piazza Liberty skal bringe nyt liv til piazza i centrum af Milano

Det udendørs amfiteater, som fører hen til Apple Piazza Liberty-butikkens indgang.
Pladsen ved Apple Piazza Liberty er åben for offentligheden 24 timer i døgnet, og der vil blive afholdt særlige events året rundt.
Milano – Apple præsenterede i dag Apple Piazza Liberty, en ny detailbutik, som skal bringe nyt liv til en piazza i centrum af Milano. Med dette projekt, der både omfatter en stor offentlig plads og en butik under denne piazza, kan Apples seneste butiksdesign ses i Italien for første gang.
Nogle få skridt fra Corso Vittorio Emanuele – en af de mest populære gågader i Milano – vil de besøgende som det første se et dramatisk springvand i glas, der fungerer som indgang til butikken og skaber en smuk baggrund for det store udendørs amfiteater. Pladsen er belagt med stenarten Beola Grigia, der ses mange andre steder i Milano. Her er åbent for offentligheden 24 timer i døgnet, og der vil blive afholdt særlige events hele året rundt blandt de 14 træer af sorten gulbladet tretorn, som er plantet på dette areal.
Medarbejdere i Apple Piazza Liberty.
Apple Piazza Liberty leverer fantastiske rammer for Today at Apple – gratis events af en times varighed om fotografering, video- og musikproduktion, kodning, design m.m.
“Apple Piazza Liberty er et enestående eksempel på vores vision for, hvordan Apples detailbutikker skal udgøre et moderne samlingspunkt,” siger Angela Ahrendts, Apples Senior Vice President of Retail. “I en by med så lang en historie inden for kunst, underholdning og kreativitet er det en ære at få lov til at etablere et rum, hvor alle kan lade sig inspirere til at lære nye ting, skabe indhold og få kontakt til deres naboer.”
Apple Piazza Liberty leverer fantastiske rammer for Today at Apple, som er gratis events af en times varighed om fotografering, video- og musikproduktion, kodning, design m.m., der har til formål at lade alle deltagernes kreativitet få frit løb. Til september er Apple Piazza Liberty gennem en hel måned vært for en særlig Milano-serie, hvor 21 lokale kunstnere deler deres visioner for Milanos kreative fremtid.
Trappen, der fører ned til indgangen til Apple Piazza Liberty.
De besøgende vil som det første se et dramatisk springvand i glas, der fungerer som indgang til butikken og skaber en smuk baggrund for det store udendørs amfiteater.
“Det er både et kæmpe ansvar og en fantastisk udfordring at arbejde på en historisk plads i Italien,” udtaler Jony Ive, Apples Chief Design Officer. “Vi har kombineret to fundamentale elementer fra den italienske piazza – vand og sten – og suppleret dem med en glasportal, der stimulerer alle sanser, idet de besøgende kommer ind i butikken ved at gå gennem et vandfald, som nærmest omslutter dem.”
En trappe i sten og metal, der hænger frit ud fra Beola Grigia-muren, fører de besøgende ned til butikken under pladsen. Her bliver de modtaget af et team på 230 specialuddannede medarbejdere, som for en stor dels vedkommende er kommet til Milano fra Apple-butikker andre steder i verden.
Medarbejdere i Apple Piazza Liberty fylder varer på butikshylderne.
Butikkens personale består af 230 specialuddannede medarbejdere, og mange af dem er kommet til Milano fra Apple-butikker andre steder i verden.
Apple Piazza Liberty åbner torsdag den 26. juli kl. 17.00, og tilmelding til Today at Apple-events er åben allerede nu på apple.com/today.

Mediemateriale

Billeder af Apple Piazza Liberty

Pressekontakt

Caroline Alexandersson

Apple

caroline.alexandersson@apple.com

33 42 22 36

Martin Lund Nielsen

Apple

media.dk@apple.com

33 42 22 36