UPDATE 22. august 2018

Apple Kyoto åbner lørdag på Shijō Dori

Apple Kyotos atrium i flere etager set indefra.
Apple Kyoto er centreret rundt om et atrium i flere etager, og det er også her, at butikken vil tilbyde gratis Today at Apple-sessioner om fotografering, musik, kodning og mere.
Apple åbner lørdag sin første butik i Kyoto, der er et kulturelt og teknologisk centrum i Japan, på Shijō Dori. Gaden, der er omgivet af mange af Kyotos berømte helligdomme og templer, har tjent som byens vigtigste forretningsgade siden 1600-tallet. 
Apple Kyotos arkitektur er inspireret af lokalt design og lokale materialer, og de øverste etager er forsynet med en halvgennemsigtig udvendig beklædning, der er inspireret af japanske lygter. Brugen af et let træskelet og specielt papir på den øverste facade trækker også tråde til landets traditionelle huse. Bygningen er centreret omkring et atrium i flere etager, og det er også her, at butikken dagligt vil tilbyde gratis Today at Apple-sessioner om fotografering, musik, kodning og mere.
Apple Kyoto store.
Apple Kyoto ligger på Shijō Dori, som har været byens vigtigste forretningsgade siden 1600-tallet.
Kvinde, der bruger iMac og Magic Trackpad i Apple Kyoto.
Butikkens arkitektur er inspireret af lokalt design og lokale materialer, og de øverste etager er forsynet med en halvgennemsigtig udvendig beklædning, der er inspireret af japanske lygter.
Apple åbnede sin første butik uden for USA i Japan, i Tokyo i 2003. Apples åbning sker i en tid, hvor landet ekspanderer inden for detailforretninger med åbning af flere nye butikker og ombygning af mange andre i de kommende år.

Mediemateriale

Billeder af Apple Kyoto

Pressekontakt:

Caroline Alexandersson

Apple

caroline.alexandersson@apple.com

33 42 22 36

Martin Lund Nielsen

media.dk@apple.com

28 87 68 28