PRESSEMEDDELELSER 24. september 2018

Apple og Salesforce kombinerer de bedste enheder til erhvervslivet og verdens førende CRM

Apple og Salesforce går sammen om at redefinere kundeoplevelser på iOS

En iPhone-skærm, der viser Siri og Salesforce Einstein Voice.
Den redesignede Salesforce Mobile App bringer nye funktioner eksklusivt på iOS, bl.a. Genveje i Siri, som er integreret med Salesforce Einstein Voice.
San Francisco, Californien – Apple og Salesforce offentliggjorde i dag et strategisk samarbejde, som samler verdens førende platform til Customer Relations Management (CRM) og iOS, verdens mest avancerede styresystem til mobile enheder, hvilket åbner op for stærke nye mobilapps til erhvervslivet. I forbindelse med samarbejdet med Apple redesigner Salesforce deres app for at udnytte deres iOS-specifikke mobile platform med eksklusive nye funktioner på iOS. De to virksomheder vil også stille værktøjer og ressourcer til rådighed for millioner af Salesforce-udviklere, så de kan bygge deres egne native apps med en ny Salesforce Mobile SDK for iOS samt give dem adgang til et nyt kursus i iOS-appudvikling på Trailhead, Salesforces gratis, webbaserede læringsplatform.
“Vi er meget glade for at arbejde med Salesforce, og at deres førende CRM-platform vil omfatte native iOS og levere eksklusive nye funktioner på iPhone og iPad,” udtaler Tim Cook, Apples CEO. “Med den stærke kombinationen af iPhone, iPad og iOS – den bedste hardware og software til erhvervsbrug – sammen med native Salesforce-apps og den nye Salesforce SDK kan vi levere fantastiske kundeoplevelser til virksomheder rundt om i verden.”
“Med dette samarbejde forener vi verdens førende CRM-platform med iPhone og iPad, verdens bedste enheder til erhvervsbrug,” udtaler Marc Benioff, bestyrelsesformand og co-CEO, Salesforce. “Sammen indleder Salesforce og Apple en ny tid for mobil innovation med native apps på iOS og giver millioner af mennesker adgang til Trailhead og de færdigheder, der er nødvendige i fremtidens stillinger.”
En iPhone, der viser Salesforce Mobile App.
Den redesignede Salesforce Mobile App vil til fulde udnytte native iOS-funktioner som Face ID, Genveje i Siri, 3D Touch m.fl. Salesforce har også anvendt Apples retningslinjer for grænsefladen for at give brugerne den optimale oplevelse.
I første fase omfatter det strategiske samarbejde disse fokusområder:
  • Native Salesforce iOS-apps til erhvervslivet: Salesforce vil i deres samarbejde med Apple redesigne deres Salesforce Mobile-app for at give kunderne forbedrede oplevelser eksklusivt på iOS – med unikke Apple-funktioner som Genveje i Siri, Face ID, Business Chat m.fl. Salesforce vil også introducere den allerførste Trailhead Mobile-app, først på iOS. De to partnere vil desuden levere effektive iOS-apps til brancher og mindre virksomheder for at opfylde deres specifikke kundebehov.
  • Styrkelse af Salesforce-udviklere på iOS: Apple og Salesforce er ved at udvikle den første Salesforce Mobile SDK, som er optimeret til Swift, Apples effektive og intuitive moderne programmeringssprog. Den native SDK vil give virksomheder og udviklere mulighed for at bygge og implementere apps til iPhone og iPad på Salesforce Lightning-platformen – så de hundredtusindvis af iOS-apps til virksomheder, der i dag ligger i App Store, bliver til endnu flere.
  • Fremskyndelse af udviklernes læring og karrierevækst: Apple og Salesforce går stærkt ind for demokratisering af teknologi og at styrke udviklere – uanset deres uddannelsesniveau og baggrund – så de kan lære de færdigheder, der er nødvendige i dagens og fremtidens stillinger. For at hjælpe udviklere i deres læringsforløb og karrierevækst lancerer Apple en ny Get Started with iOS App Development Trail, som skal lære alle, hvordan de bygger native iOS-apps i Xcode med Swift.
Deltagere i Dreamforce 2018 kan få et smugkig på, hvad Apple og Salesforce har at byde på i Salesforce Campground (Moscone South Halls ABC) eller Trailhead Area (Moscone West Level 1). Få mere at vide om partnerskabet på salesforce.com/apple eller apple.com/business/partners.
Tilgængelighed
  • Get Started with iOS App Development Trail er tilgængelig fra i dag på trailhead.com/apple.
  • Den nye Salesforce Mobile SDK for iOS bliver tilgængelig sidst i 2018.
  • Den nybyggede Salesforce Mobile-app vil kunne fås sidst i 2019. Den allerførste Trailhead Mobile-app bliver lanceret senere næste år.

Mediemateriale

Billeder af Salesforce iOS Apps

Salesforce, den globale CRM-leder, giver medarbejdere mulighed for at skabe kontakt med deres kunder på en helt ny måde. Få mere information om Salesforce (NYSE: CRM) på www.salesforce.com.

Pressekontakt:

Caroline Alexandersson

Apple

caroline.alexandersson@apple.com

33 42 22 36

Martin Lund Nielsen

Apple

media.dk@apple.com

33 42 22 36