BILLEDER 24. oktober 2018

Taget med iPhone XS: Portrætter med Dybdekontrol.

I hele verden tager fotografer fantastiske billeder med iPhone Xs ved hjælp af Portæt-funktionen, hvor de udnytter dens nye Dybdekontrol-funktion, der gør det muligt at justere dybdeskarpheden, så man kan tage billeder med en sofistikeret bokeh-effekt. En opdatering, der snart kommer, gør det muligt at få vist eksempel på Dybdekontrol-funktionen i realtid, så fotografer kan justere sløringen af baggrunden, før de tager et billede.
Disse billeder, der er hentet fra hashtagget #ShotoniPhone på forskellige sociale medier, fremhæver den forbedrede Portræt-funktion på iPhone Xs og viser avancerede fotograferingsteknikker, som alle kan bruge.
Her er der tips og teknikker til, hvordan man får fantastisk flotte billeder og videoer på iPhone: apple.com/iphone/photography-how-to/