BILLEDER 15. november 2018

Taget med iPhone XR: Brugere deler portrætter, landskaber og meget andet

Portrætfoto taget med iPhone XR af Austin Mann.
Foto stillet til rådighed af Austin Mann.
Fotografer over hele verden tager imponerende billeder med iPhone XR, det nyeste medlem af iPhone-familien. iPhone XR har et avanceret kamerasystem designet af Apple, som giver mulighed for at bruge Portræt-funktion fra et enkelt objektiv og giver en raffineret bokeh-effekt. Portrætter ser fantastiske ud på vidvinkelobjektivet, selv i omgivelser med dårlig belysning.
iPhone XR’s 6,1” Liquid Retina-skærm fra kant til kant fungerer som en fantastisk søger, og Smart HDR sikrer flere detaljer i højlys og skygge på billederne. Med den længste batteritid på en iPhone nogensinde er iPhone XR klar til at tage det perfekte billede.
Her finder du tips og teknikker til, hvordan man får fantastisk flotte billeder og videoer på iPhone: apple.com/iphone/photography-how-to.

Pressekontakt

Caroline Alexandersson

Apple

caroline.alexandersson@apple.com

33 42 22 36

Apple Media Helpline

Apple

media.dk@apple.com

33 42 22 36