PRESSEMEDDELELSER 20. december 2018

John Giannandrea indtræder i Apples øverste ledelse

Cupertino, Californien – Apple meddelte i dag, at John Giannandrea indtræder i selskabets øverste ledelse som Senior Vice President of Machine Learning and Artificial Intelligence Strategy. Han kom til Apple i april 2018.
Giannandrea har ansvaret for strategien for kunstig intelligens og maskinlæring på tværs af alle Apples produkter og tjenester samt for udviklingen af Core ML- og Siri-teknologier. Hans team har fokus på at fremme maskinlæring og gøre det til en dybt integreret del af Apples produkter, således at kunderne oplever et mere personligt, intelligent og naturligt samspil, samtidig med at deres anonymitet beskyttes. 
“John har gjort lynkarriere hos Apple, og vi er meget glade for at få ham ind i vores ledelsesteam,” sagde Tim Cook, Apples CEO. “Maskinlæring og kunstig intelligens har stor betydning for Apples fremtid, da de fundamentalt ændrer den måde, hvorpå folk interagerer med teknologi, og allerede i dag hjælper de vores kunder til et bedre liv. Vi er heldige med at have John, der er en kapacitet inden for AI-industrien, til at stå i spidsen for vores indsats på dette vigtige område.” 
Giannandreas team er også med til at give udviklerne en bedre oplevelse i kraft af værktøjer som Core ML og Create ML, der gør det nemmere og hurtigere at integrere maskinlæring i apps.
Apple revolutionerede markedet for personlige teknologiprodukter med lanceringen af Macintosh-computeren i 1984. I dag er Apple verdensførende inden for innovation med iPhone, iPad, Mac, Apple Watch og Apple TV. Apples fire softwareplatforme – iOS, macOS, watchOS og tvOS – giver problemfrie oplevelser på tværs af alle Apple-enheder og styrker brugerne gennem banebrydende tjenester som App Store, Apple Music, Apple Pay og iCloud. Apples over 100.000 medarbejdere brænder for at skabe de bedste produkter i verden – og for at gøre verden til et bedre sted.

Pressekontakt

Caroline Alexandersson

Apple

caroline.alexandersson@apple.com

33 42 22 36