UPDATE 28. januar 2019

Apple Entrepreneur Camp løber af stablen, og appudviklernes indtægter når ny rekord

Åbningssessionen giver adgang til Apples laboratorier, teknikere, forretningsmuligheder og marketingekspertise på en helt ny måde

Appudvikleres indtægter når 784 mia. kr. siden lanceringen af App Store

Deltagere på Apple Entrepreneur Camp fotograferet i Apple Park
Fra venstre: Livia Cunha, Nané Toumanian, og Tatevik Gasparyan er del af det første hold på Apple Entrepreneur Camp i Apple Park.
I dag åbner Apple dørene for 11 appudviklingsvirksomheder stiftet af kvinder til Entrepreneur Camps åbningssession. Programmet er designet til at give kvindelige appudviklere de nødvendige værktøjer til at opnå succes i den globale appøkonomi i dag. Siden App Store blev lanceret i 2008, har udviklere tjent 784 mia. kr. – og over en fjerdedel er inden for det sidste år. 
Entrepreneur Camp er branchens første praktiske teknologilaboratorium, hvor deltagerne i to uger fordyber sig i arbejde med Apples eksperter og programmører på tomandshånd for at forbedre deres apps. Programmet omfatter også sessioner om design, teknologi og App Store-marketing samt løbende vejledning og støtte fra en Apple Developer Relations-repræsentant. Forløbet vil hjælpe udviklerne med at udnytte Apples banebrydende teknologier. Det omfatter bl.a. optimering til A12 Bionic-chippen, integration med Core ML, udvikling af nye oplevelser med ARKit og meget mere. Alle deltagende virksomheder modtager også to billetter til WWDC og et gratis Apple Developer Program-medlemskab i et år.

“App Store er den nye digitale indkøbsgade, og kreative udviklere har glæde af det store potentiale i den globale app-økonomi” 

“Før i tiden skulle man ofte investere i faste udgifter, lagerbeholdning eller et salgssted for at kunne starte en mindre virksomhed. I dag åbner en verden af muligheder sig, hvis du kan kode og har iværksætterånd,” udtaler Esther Hare, Apples Senior Director, Worldwide Developer Marketing og Executive Sponsor, Women@Apple. “App Store er den nye digitale hovedgade, og kreative udviklere udnytter den globale appøkonomis kolossale potentiale. Vi håber, at dette program kan hjælpe med at inspirere kvinder over hele verden til at lære at kode, blive en del af iOS-udviklingsfællesskabet og tage del i den blomstrende appøkonomi.”
De udvalgte apps til den første Entrepreneur Camp-session er: Bites fra Warehouse Apps LLC, Camille fra Ohhh, Inc., CUCO: Lembrete de Medicamentos by CUCO Health, Deepr Dating fra Mental Mobile, LLC, D’efekt fra Tatevik Gasparyan, Hopscotch fra Hopscotch Technologies, LactApp fra LactApp Women Health, Pureple fra Iceclip LLC, Statues of the La Paz Malecón fra Estudios Chispa, WeParent fra FamTerra Inc. og Seneca Connect fra Seneca Point Global LLC.
Entrepreneur Camp afholder sessioner hvert kvartal, med op til 20 appvirksomheder udvælges til hver runde. Der gælder følgende regler for de appdrevne virksomheder, som kan deltage i programmet: De skal have en kvindelig stifter, medstifter eller leder, og der skal være mindst én kvinde i produktudviklingsteamet. De skal også have en fungerende app eller prototype. Du kan finde flere oplysninger om Apple Entrepreneur Camp eller ansøge på developer.apple.com/entrepreneur-camp.

Mediemateriale

Billeder af Apple Entrepreneur Camp-deltagere

Pressekontakt:

Caroline Alexandersson

Apple

caroline.alexandersson@apple.com

33 42 22 36